Kahvaltıda en sevdiğim şey çay ve börek. Yanına peynir çesitleri, taze ekmek, zeytin, domates olunca çok güzel olur. Siz kahvaltıda en çok ne seversiniz? 🌸
Kahvaltı oldum olası gereksiz geliyor bana. İnsanlar sabahın köründe mide asitlerini bozacak karışık yiyecekleri tıka basa dolduruyorlar. Tabiki tercih meselesi ama ben daha çok branch tarzı besleniyorum. Öğlen yemeği+Akşam yemeği şeklinde. Bu sebeple yıllardır cildim ve vücudum, organlarım çok sağlıklı. Sırtımda 1 tane sivilce-selülit yok. Fast-food tarzı şeyleri sevmiyorum ama kebap+beyaz et tarzı şeylerden de asla vazgeçmem ızgara gibi-bol soslu yeşil salata. asitli ve çerez tarzı şeyleri yemem sevmem de. Bol su ve ayran misss.
@mrcot Bende bir kadın olarak kadına şiddet uygulayan adamların hak ettikleri cezayı aldıklarına inanmıyorum. Teksas cezaevlerinde ki cezaevi kuralları uygulanmalı, ya da hadım edilip uzuvları kesilmeli. Soru ve verdiğim cevaba istinaden bana neden bunu sorduğunuzu çözemedim. Bunun için herkese açık bir soru başlığı açabilirdiniz. Sanırsınız ki ben kahvaltı sorunusuna cevap verirken kadına şiddeti savunan bir cevap vermişim gibi hissettim. Enteresan bir toplumsunuz gerçekten. Git şiddeti savunanlara sor. Bana niye soruyorsunuz.
Ben kahvaltıda çeşitliliği severim. Vazgeçemediklerim her günün kahvaltısına göre değişir. Mesela bugün soğanlı yumurta yiyeceksem, ekmek vazgeçilmezimdir. Ama yarın yağlı, sarımsaklı bazlama yiyeceksem bazlama olur. Yani vazgeçemediklerim ajan gibi kılık kıyafet değiştirir her gün 😂
Kahvaltıda vazgeçemediklerim mi? Hemen sayayım: Sıcacık, taze demlenmiş çay bir numara tabii, onun yanında mutlaka tereyağı sürülmüş ekmek ya da simit olmalı. Bir de peynir. Özellikle beyaz peynir, biraz domates ve salatalık olmazsa kahvaltı eksik kalır benim için. Zeytin de favorilerim arasında. Tatlı olarak bal veya reçel de arada olsa iyi gider. Yani kahvaltı benim için tam bir ritüel gibi, hızlıca geçiştirmek olmaz.
Sinemcim, kahvaltı sofraların tam bir tablo gibi, müthiş görünüyor! 🤩 Hem sade hem de yeme isteği uyandırıyor. Ben kahvaltıda klasik Türk kahvaltısından şaşmıyorum: şöyle güzel bir sucuklu yumurta, bol dilimli beyaz peynir, İzmir tulumu, zeytin, domates, salatalık... Tabii ki yanında elbette sıcacık çay! ☕ Ah bir de sıcacık simit ya da İzmir gevreği varsa, değmeyin keyfime! 😋
Börek de şahane bir seçim, sabah sabah dolgun lezzetler ne güzel gider. Senin favorilerinle bir kahvaltı yapmayı çok isterdim! 💛
Simit, yeşil zeytin, domates, salam, sosis, sucuk, tulum peyniri, çikolata seviyorum içecek olarak genellikle meyve suyu seviyorum ve tabiki yeşillik bolca
Anket amaciyla soruyorum. Universite kulubu olarak kadin farkindaligi ve destegi konusunda platform kurmayi istiyoruz halkin buna destek verip vermeyecegini merak ediyoruz