Öğrenciyken sınavlarım için 1 hafta evlerinde kaldığım insanların bir hafta boyu peynir bile alamaması normal mi?

Benim de param bitmişti yoksa ben alırdım bir hafta boyu peynirsiz kahvaltı mı olur kaıdn hamurişi de yapmadı ki hani hamur yesen neyse peyniri boş ver dersin. Ev kendi evleri kocası en az 22 bin tl alsa bi 150 tlye peynir de mi almaz insan bir hafta boyunca ama haftada 3-4 kere tavuk aldılar kendileri Kürt diye akşam yemeğinde seviyorlar. İnanamıyorum ya bi de kız kahvaltıda sade yumurta yer misin dedi ben peynirsiz kaşarsız falan yiyemem sadece yumurta dedim ona rağmen bir hafta boyunca almadı. Bi tanıdığımızın tanıdığıymış kend davet etmiş o şehirde okuduğumu duyunca yoksa o tanıdığımız apart tutacakmış bana bir hafta bi de bu kadına vize ve finalde toplam 2 hafta kaldığım için 200 Euro para gönderdi benle 8 bin tl iki hafta için gayet fazla bi 100 liraya peynir bile almadılar böyle insan görmedim ya

Öğrenciyken sınavlarım için 1 hafta evlerinde kaldığım insanların bir hafta boyu peynir bile alamaması normal mi?