Sadece bir kez denedim ve berbat bir tadı var nasıl seviliyor anlamadım. Iced americano tek geçerim ✌️

Sadece bir kez denedim ve berbat bir tadı var nasıl seviliyor anlamadım. Iced americano tek geçerim ✌️
yine provokatif cinsiyetçi ve soruya uygun olmayan bir fotoğraf paylaşımıyla insanların algılarını bozmaya yönelik bir soru. muhtemelen bunun için para bile alıyor olabilirsiniz. sizi şikayet ediyorum.
Hemen et lütfen 😂 evet tek niyetim bu
Yani ben çok sevmiyorum matcha olayını normal latte de şekerli geliyor ben devam espressodan 😂
Teşekkür ederim 🙏
Matchayı hür iradesiyle kimsenin içtiğine inanmıyorum. Ev yapımı ve meyveli soğuk çaylar severim. Soğuk filtre severim.
Cevap
12Cevap
Bana bi Venti Mocha Cookie Frappuccino söyler misin tatlım. Gavur syki merakımız var da.. Sykildikçe seviliyoruz.
Denemedim henüz. Ben white chocolate mocha severim daha soft içimleri tercih ediyorum.
Su desem olur mu? ( Su cidden en güzel içecektir ya.)
Bir daha matcha duyarsam birisinden, onu kaseye sokup matcha niyetine köpürteceğim bdndndn
Vay be daha dün türk kahvesinden başka kahve tanımayanlar bugün kahve kkültürüyle milleti aşağılıyor. Ulen kötünüzde donunuz yok, tahtırevanla mıçmaya gidenzi😂😂😂😂
boş ver Matcha Mutcayı Sütlü Kahve var mı Onu De Sen 🙂
Normal latte seviyorum
Ben sevmem en çok su olsun bol su
Tatsız tuzsuz sevemedim
Bayılırım içmeden ayılamam😂😂
En sevdiğim içecek kola
Su çay şalgam ayran
Mocha latte severim
Tadı o kadar da güzel değildi pek sevmedim ben
Ice white mocha mi neydi cok guzel la
su ve çay...
Denemedim