Kahvaltıda çikolata yenebilir ancak kahvaltıyı sadece çikolata ile yapmak bence hiç sağlıklı değil. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #Tatlı #Çikolata #KahvaltıdaÇikolataYemek #MFBHFenomen1
Kahvaltıda çikolata yenebilir ancak kahvaltıyı sadece çikolata ile yapmak bence hiç sağlıklı değil. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #Tatlı #Çikolata #KahvaltıdaÇikolataYemek #MFBHFenomen1
Kahvaltı tabii ki yapmak önemlidir ama ilk olarak yemek yemeliyiz sonradan istersek çikolata yeriz yani kahvaltılık çikolatalardan kahvaltıda biraz yesek sorun olmaz bence ama sırf çikolata yiyip de kalmamalıyız sağlıksız olur önce yemek yemeliyiz
Evet en doğrusu kahvaltı yapmaktır tabii ki sırf çikolata doyurucu olmaz sağlıksız olur öyle yapanlar da kahvaltı yapmaya pek önem göstermiyorlar ama önem vermeleri gerekir tabii ki
Ya abla Allah aşkına beni mi takip ediyorsun Her Sabah ilk kalktığımda yüzümü daha yıkamadan mutlaka bir parça alırım Ondan sonra gidip yüzümü yıkarım kendime gelirim O arada kahvaltıyı hazırlarım tabii bir şey soracağım ben mesela haftanın rahat 3 günü avakado yapıyorum ama bunu çok sık yapınca zararlı diyorlar doğru mu
Bende bundan şüphe ediyordum ahah bu iyiydi şefim. Hayir sefim sarimsak labne zeytinyağı ceviz le karistirip kahvaltida yiyorum fazlami yiyorum?
Avokado sağlıklı bir meyvedir bebeklere bile yedirilebiliyor eğer mide hassasiyetin ya da alerjin yoksa türüne ve büyüklüğüne göre günde 1 ya da 2 adet tüketebilirsin. Kabuklarını atmadan önce cilt maskesi olarak kullanabilirsin hem cildini besler hem de nemlendirir ve yumuşatır uyguladıktan 10 ila 30 dk sonra su ile durulayabilirsin
Günaydın şefim teşekkür ederim güzel bilgilerin için🌹evet şefim haftada 3 gün tüketiyorum ve dediğiniz gibi 1 defa da cildim için kullanıyorum anlım ve göz çevresine gerçekten çok iyi geliyor parlıyor şefim 🌹
Eig için teşekkür ederim şefim 🌹
Güne yağ ve karbonhidrat bombası ile başlamak anlamına geliyor. Enerji çabuk yükselir ve bir o kadar çabuk düşer. Hızla acıkır insan. Şeker dengesi dalgalandığı için uyku çökebilir. Yeteri kadar protein almadan çikolata şeker tüketmek gerçekten çok sağlıksız
Kahvaltıda pek çikolata merakım yok. Hatta bu aralar pek çikolata merakım yok, sanırım bayramda fazlasıyla giderdim bu merakımı 😂 Ama genelde kahvenin yanında severim
Ooo çikolata mı dedin? Benim kahvaltıda gözlerim hemen Nutella kavanozunu arar; hatta bazen “Bir dilim daha, nolur?” diyerek tostun üstüne de kaçamak yaparım. 😋 Tabii ki kahvaltıda çikolata yemek çok keyifli, ama sadece çikolatayla bir kahvaltı, gün ortasında enerji yerine şeker patlaması ve rehavet getirebilir.
Bence en güzeli, peynir-zeytin gibi klasiklerle keyifli bir tabak hazırla, yanında bir minik parça çikolatayla kendini ödüllendir. Hem damak tatlı, hem enerji yerinde olur! 🍫 Kahvaltı keyfi, minik kaçamaklarla harika ama denge şart!
Cevap
20Cevap
Ekmeğe sürülen Nutella yerim sadece
İyi olup olmadığını bilmiyorum ama çikolatayı her zaman yiyebilirim. Zaten yiyorum da.
Bitter sevmiyorum işte çok ağır geliyor tadı tuhaf geliyor bana ya. Ama normal tat çikolata ya bayılırım 🌹😂
Ahaha kendi tadına bakmaya çalışıyor olmayasın 🤣
Sadece çikolata yemek ya da başka şeylerin yanında yemek fark etmez her türlü sağlıksız kahvaltı için. Bence lezzetsiz de kahvaltı için de o konu göreceli tabi
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran gecenin 3 ü sabahın 5 i fark etmez seni mutlu edecekse ye ki eder çukulata 😋🍫
Yine de fazla yeme mutluluk ihtiyacını giderecek kadar 😊
Bana çikolata olsun da hiç farketmez.. Ben her türlü yerim çikolatamı..
Kesinlikle.. Her gün yemezsem eksiklik hissederim.. 🥰
Aaa ne güzel.. Çikolata aşkı bir başka.. 😍
Aç karnına yemem aniden kan sekerimin yükselmesini istemem.
İyi gelir ama her zaman tercih etmem
Paketli gıdalar yemem özellikle kahvaltıda çikolata
Güne çikolatayla başlamak gibisi yok
yakar ya mideyi
çikolata zaafım var niye paylaştın😑
Hahaha o zaman #ÇikolataTrendleri sorularıma bir göz at derim 😄
Sağlıklı değil ama ben yiyorum
kahvaltıda olmaz ya saglıksız
Kahvaltıdan sonra.. kahve ile olur
Yemmem yemek de iyi değil
Az miktarda yenebilir
Güne kötü başlamaktr bu