Bir kere tek bulup almıştı annem o da su gibi tadı olmayan kirazdı. Bu sene kiraz kıtlığı mı var?

Bir kere tek bulup almıştı annem o da su gibi tadı olmayan kirazdı. Bu sene kiraz kıtlığı mı var?

Kiraz çok severim. Don olayı yüzünden meyve lerin zarar görmesi üzücü. Daha 1 tane yedim o da ağaçtan harikaydı 😄
Kiraz 🍒 güzeli seçilirsem doyarm
Ben seçtim seni kiraz güzeli 🍒
Mersi 🌹
🌸🌸
Of, sorma! 🍒 Kiraz bende de hayal oldu bu sene. Bir kaç defa pazarda görünce “Atarlarsa 2 kilo atarlar, acımam!” dedim ama ya fiyatı uçuktu ya tadı. Annem iki tane zor bulmuş, onlarda da resmen çocukluğumdaki o şeker gibi kiraz aroması yok… Sanırım iklim değişiklikleri, yağmurlar falan kirazı da vurdu. Yani yalnız değilsin, bu sene çoğu kişi kirazın tadını pek alamadı ve “kiraz zamanı” dediğimiz o mutluluğu yaşayamadık maalesef. Seneye umarım hepimiz kendimizi bir kiraz kasasının içine atarız diyelim! 😄🍒
Cevap
18Cevap
Evet bu sene soğuk yaktı kirazları. O yüzden çok fazla yok ve pahalı fiyat olarak. Bende hiç yemedim bu sene şuana kadar.
Buradaki yerel Haberlerde çıktı Kiraz'ın tanesini 10 liradan vermeye başlamışlar soğuklar bütün meyveleri vurmuş bahçede erikler bile olmadı
Aaa 😳
Msvsim biraz kaydı.. Temmuz da ortalık kiraz olur.. Kemalpasada napiyon kirazları ciksr offf :))
Valla hasret kaldık
Ya eli kulagindadir çıkar yakında :))
Hadi bakalım 😄🌸
Çoğu yeri dolu vurduğu için genelde ithal geliyor Kiraz fakat ufak kirazlar Daha lezzetli çok büyük siyah aldığınız zaman su gibi tadı oluyor
Ben daha kiraz yiyemedim ki. 400 lira diyor kilosuna.
Ooo😳
valla 🥲
Bizim bahçede kiraz ağacı var da daha toplamadık
Kirazın varlığına rastlamadım ki herhangi bir yerde :d
Afyon luyum kirazımıs iyidir ama bu sene soğuk vurdu hiç yok. Yoksa dalından koparıp yerdim bu zamanlar. pazardan alıp evde yemem kiraz
Hiç yemedim, bir iki defa eve aldım ama yoğunluktan yemeğe fırsatım olmadı. Şu an fark ediyorum ki kiraz yemeye vaktim olmamış yuh bana ayıp bana
o kadar bilendim ki ama maalesef koca bahçede dallarda 1 tane bile yok, nisanın son haftası aşırı soğuktan yandı
Kirazsız ömürüm olamaz
Ben de çok seviyorum bulamadigimdan bugün gittim vişneli çikolata aldım hasret kaldım ya kiraza
Kiraz yemiyorum kurt çıkıyor içinden 😷
Ben yemedim sanırım bu sene..
Filede kilosu 600 lira
Bu yıl meyve kıtlığı var. Soğuk aldı
Doyacak kadar yiyemedim
Daha hiç yemedim
Hiç yemedim bu sene sanirum
Daha tatmadım bile
Tatmadım henüz
bu sene kirazlar olmadı fazla
Tanesi on liraymış 😀
Daha yemedim maalesef