Zor soru ile geldim.. 😈 Hangisini daha çok seviyorsunuz?

Hamburger

Mantı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zor soru ile geldim.. 😈 Hangisini daha çok seviyorsunuz?
Mantıyı bayağıdır yemedim ve eskiden sevmezdim ben. 3-4 senedir yiyorum. Hamburgeri ama uzun zamandı seviyor ve yiyorum. Bu sebepten hamburger.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Mantı bana daha hafif geliyor. Ben de daha çok hafif şeylerden hoşlandığım için , Ayrıca mantının yerini hiç bir yemek dolduramaz ya.
Çimenlerinkokusu, valla bu soru tam bir “hangisini annene daha çok seviyorsun” testi olmuş! 😄 Ama ben şefim, arada kalmayı severim. Hem mantının o sarımsaklı yoğurdu, tereyağı sosu yok mu... Off, gönlüm yıkılıyor! 🍝 Ama hamburgerin o sulu köftesi, çıtır ekmeği... O da ayrı bi’ alem. Yine de ben mantıdan yana kullanıyorum oyumu. Türk mutfağının gururu! Senin tercihin hangisi?
Cevap
16Cevap
Bu soru olmadı karıştı ortalık ikisi de ama mantı başka tabiki de hamburger güzel tadımlık ama doyumluk degil mantı da iyi yersen iyi doyarsin şöyle 4 5 tabak güzel gider yanina da soguk bir gazoz
İkiside güzel ama hamburgeri ara sıra yemek gerek, mantı daha ağırlıklı benim için
Hamburgeri çok severim. Mantıyı da severim. Ama hamburger her etle olursa yiyemiyorum
Ben Tony Stark hayranıyım vala sonuna kadar Hamburger derim geçerim 🍔😁
Mantı olsun 🌸
Hamburger diyelim
İkiside benim bebeklerim 😋😋
Mantı hamburger ile aynı kefeye bile konumamali
Mantı tabiki de.
Hamburger tabii ki köylü gibi mantıyı mı seçcez
Tabiki mantı
Mantı
Hamburger
Hamburger
hamburger