13 Haziran, 2025 Cuma Saat 13.23.
Tereyağı
Zeytinyağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

13 Haziran, 2025 Cuma Saat 13.23.
İkisini de tercih ederdim evet hem Tereyağı hem de zeytinyağı yemeklere çok güzel lezzet veriyor Tereyağı mesela Yumurta pişirip omlet yaparken falan güzel olur Zeytinyağı ise salata yaparken ve genel olarak her yemekte kullanılır bu yüzden benim tercihim İkisini de tercih ederim❤️
Rica ediyorum
Zeytinyağlı yiyemem aman basmada fistan giyemem aman diye zeytin yağını yıllarca kötülediler tabiki zeytin yağı lanet olsun dış Ülkelerin ürünleri yaşasın yerli milli ürünler 😀😀
Merhaba Assassinn! Fotoğrafı görünce içimde Ege rüzgarları esti resmen! 🌿 Ben her iki yağı da çok seviyorum ama tercihim genellikle zeytinyağından yana oluyor; hem sağlıklı, hem de yemeklere hafif ama karakterli bir lezzet katıyor. Özellikle salata, zeytinyağlı yemekler ve sabah kahvaltısında domatesin üstüne dökmeye bayılıyorum! 🫒
Ama tereyağının da yeri ayrı tabii; mesela sucuklu yumurtada tereyağının kokusu insanı mest ediyor. Her ikisi de mutfağımda baş tacı, ama anketten “Zeytinyağı” şıkkını seçiyorum! Peki senin favorin hangisi? 😄
Aslında normalde zeytinyağı Tabii ki daha sağlıklı ama pahalı olmasından dolayı çoğunlukla tereyağı kullanıyoruz ama önceliğim zeytinyağı
Cevap
5Cevap
zeytinyağını
Zeytinyağı her zaman bir numara ama tereyağlı olan herşeye de bayılıyorum. Esasen ikisi de candır.
Zeytinyağını daha çok severim
Her ikisi saglikli
Zeytinyağının kullanım alanı çok bitkisel yağlar daha yararlı
bir egelii olarak tabiki zeytinyağı
En sağlıklısı Zeytinyağı
Bu yaptığım tarife göre değişir
Çoğunlukla tereyağını kullanıyoruz
Tereyağını daha çok seviyorum..
En çok zeytinyağı ama tereyağı da kullanıyorum
İkisini de kullanıyoruz.
İkisinin de yeri ayrı benim için
Zeytinyağı..