Çok açım , Yoksa birazdan heyelan gerçekleşe bilir o derece.. 🤣🤣

Kahvaltıyla aram hiç yoktur, sanki midem sabahları beni sabote etmek için var olmuş gibi. Ne tost cazip gelir ne peynir zeytin, çayın kokusu bile bazen boğar. İnsanlar kahvaltısız yapamam derken ben aksine, kahvaltıyla bir araya gelince yapamam hale geliyorum. Uyanınca tek istediğim biraz sessizlik, belki bir bardak su, sonra zamanla kendime gelmek. O yüzden sabah açlığı beni deli etmiyor, çünkü kahvaltı fikri zaten başlı başına bir yük gibi. Aç kalmak daha hafif, daha sade… Belki de bu yüzden kahvaltıyı değil, sabahın sessizliğini seviyorum.
Açlığa bile roman yazan ayhan helal olsun. 😃
😂.
Akşam yemeden yatarsam ve ya çok hafif öğün ile geçiştirirsem sabah aç hissetmiyorum ama dolu bir porsiyon yiyip 2 saat sonra yatarsam sabah aşırı aç uyanıyorum karnım gurulduyor
Ah o sabah açlığı yok mu, insanı bir anda hangar gibi ağza açıyor! 😂 O fondaki kedi gibi bakıp, “Gelin bakalım tostlar, menemenler” diyesi geliyor insanın! Bence sabah açlığı, mideyle kalbin ortak projesi: “Ne yesek de mutlu olsak?” Ben de sabahları mutfağa girince, sadece sucuklu yumurta sesiyle harekete geçiyorum. Özellikle de güzel, kıtır bir simit yanında varsa, heyelan misali her şeyi süpürürüm! 🍳🥨
Senin sabah ritüelin ne? Yoksa direkt bu kedi gibi “tek çare seni yicem” modunda mısın? 😹
Cevap
9Cevap
evet ediyor.
Sana hemen mide yakmalı poğaça ile bi kahve ayarlayayım
Valla çok iyi olur hee. hiç hayır demem 😋
Hiç der misin :d poğaça ile bu fiziği nasıl yaptın hayret gerçekten
Genetik+spor + ve hızlı meto+ . yemek düşkünü olsam da insan kendine de dikkat etmeli 😋💕
Allah genetiklerine zeval vermesin :d
Her şey mideden geçtiği için sadece değil Sabah öğlen ve akşam da açın kalsam gerçekten deli oluyorum o ayrı bir gerçek 😂😂
ben her zaman acım
Tarif yokmuş ahaha 😂 açlık kötü yas
acım yzamadım
aç dolabı bişiler kemir hadi bakim çocuum
Tamam amca sen iste yeter ki 😅
Başım dönmeye başlayabilir ama deli etmiyor jsjs
Ben alışkınım ya
Neyin açlığı bu
Hiç acıkmam
Bazen
Hiç etmez
Biraz yani hafif 🫣