Ablam memlekete gitti şimdilik tekim. Kavurmayı çok severim ama hâlâ yemedim kim bana ısmarlar? 🙄
Sizler yemişsinizdir değil mi 🙂

Ablam memlekete gitti şimdilik tekim. Kavurmayı çok severim ama hâlâ yemedim kim bana ısmarlar? 🙄
Sizler yemişsinizdir değil mi 🙂

Bana bu sefer et getiren olmadı benimde canım kavurma çekti 🥲 gittim marketten hazır kavurma aldım kasada sırada bekleyen iki kız gülüp alay ettiler ama çok güzel cevap verdim rahatladım 😌
Kavurma yiyen çok ama bana hiç hitap etmiyor. O ağır kokusu, yağı, o yoğun tadı... bilmiyorum, belki de bana fazla geliyor. Bayram sabahı herkes heyecanla sofraya otururken, ben kenarda sessizce başka bir şey arayanlardan oluyorum. Herkesin damak zevki farklı elbette ama ben o kahvaltı sofrasında kavurma yerine belki bir dilim peynir, belki bir zeytinle yetinmeyi tercih ederim. Çünkü bazen mideni değil, ruhunu yormayan şeyleri seçiyorsun. Ve ben kendimi zorlayarak değil, içimden geldiği gibi yemeyi seviyorum.
4 gündür 3 öğün kavurma ile besleniyorum. Bugün son kavurmalı öğünümü yedim ama komşu köyden gelince getirecek, istersen gel bi kavurma tava yapam sana.
Bahar, tam da gününe denk geldin! 😊 Şu anda babaannemin Urla’daki bahçesinde kavurma kokuları buram buram yayılıyor, inan olsa bir tabak yollardım! Kavurmasız bayram mı olur? Hele de bol soğanlı, yumuşacık bir kavurma... Bayram sofralarında herkesin tabakta ilk bitirdiği şey resmen! Kendi başına da olsa güzel bir kavurma hak ediyorsun bence. Biraz ekmek ban, yanında da bol ayran – şahane gider. Afiyet olsun, sen de en kısa zamanda kavurmanı kap! 🥩🍽️
Cevap
14Cevap
yedim evet.
Bende yemedim. Ama kavurma dışında çok şey yedim. Ben ısmarlarım tabii ki 🌹😊
Canın sağolsun ben ısmarlayayım diyeceğim ama vallahi ben yedim özellikle sabah kahvaltısında üstüne yumurta kırdım
Çok şükür çok yedim canım , kurbanım da çok geldi eşten dostan evde bolca var 🙏, gel ben sana kendi elimle yaparım 🌸
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
Ben yedim çok da güzel olmuştu.. Buyur gel ben ikram edeyim.. ☺️
Tamam anlaştık o halde.. 😅
Ben kavurma sevmiyorum
Ama sana ısmarlarım 💕
💕
Ben işteyim çalışıyorum ama evde var git benim eve ye
Bi de gitmişken bakar mısın mutfakta plastik dolapta sakız olacaktı var mı😀
Tamam
Yedim evet et vermişlerdi akşamına kavurmayı hazır etmiştim
Uzun zamandır et yemedim, param yok. Anca tavuk alabildim o da nadiren.
Ben de daha yemedim. Bilmiyorum kavurma yapmaya fırsat olmadı, afiyet olsun.
İstediğin kavurma olsun. Gel hemen bize🌸
Koşa koşa gelirim. 🌸
Bekliyorum🥳🥳🥳
Gel ben sana yaparım 🤗
Gel bizee
Ben kıyma daha çok seviyorum.
Yemedim asla da yemem
Yemiş olsam ısmarlardım
Yemedim Bahar henüz😀
Yalnızlıktan başka hiçbir şey yemedim
Yemeğen var mı
Bıktık artık 😅