4 yıl sonra çikolata kıtlığı başliycakmış 🥲.. Sevdiğim şeyler niye hep çabuk bitiyor...😅😅. Çikolatasiz bir hayat sizi nasıl etkiler?

4 yıl sonra çikolata kıtlığı başliycakmış 🥲.. Sevdiğim şeyler niye hep çabuk bitiyor...😅😅. Çikolatasiz bir hayat sizi nasıl etkiler?

Cevap
8Cevap
etkilemez beni
Evet çok etkiler çünkü ben çikolatasız duramam yaa tadı çok güzel severek sürekli yiyorum
Belki de sen bitirdin 😄
Ben mi yok canım yaa ne bitireceğim ben 😅😂😂
Seni markette gördüm çikolataları torbaya koymuş gidiyordun. Ben koştum sen kaçtın hatırla 😄
Ben hatırlamıyorum hayır yanlış görmüşsündür yani 😅😅
Bence de yanlış gördüm shjs şaka şaka 😄🫶🏼
Ehehe intikam soğuk yenen bi yemektir, gözümün önünde yenilen her çikolatanın hesabı sorulacak🤣
Beni etkilemez. 2029 yılına kadar da yiyeyim doyasıya o zaman.
Merak etme yapay çikolata çıkar..
Gerçi kakao var oldukça sorun olmaz
Artık ağzımın tadı tuzu kalmadığı için umrumda değil
Yasak zaten sorun değil yarına çıkacagımız meçhul onu şimdiden dert etmemeli insan
Evet etkiler ben çikolatayı çok seven biriyim.
Dört yıl ömrüm kalmış o zaman 😂
Ne yapsak peki 😄
İyi fikir 😏
Mahalleyi de aydınlat hatta buraları da 😄
Voltaja dikkat o zaman
Aydınlanmayan akıma kapilsin
🫶🏼
Aayyy hayır ya ben çikolatasız ne yaparım
Çok zoor
Benim de sevdiğim şeyler hep çabuk biter… 🥲
Hayatın cilvesi 🥲
Bisi olmaz ya cikolata ciftligi kurarlar
Kakao yani
4 yıl sonra browni finito 🥺
Ciftlik kurarlar ya bisi olmaz inek de basarlar bol tamam iste
İnek basmak önemli. Ver otu al çikolatayı
Etkiler🥺 hayırrrrr🥲🥲
Stok yapalım hemen 😅
Acil
Etkilemez şekerle pek aram yok
Bağımlı değilim
Umrumda olmaz
Etkiler
Hayır
etkiler
Kıtella
Beni hiç etkilemez
Umrumda bile olmaz
Stok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
KIZILİNKA, bu nasıl bir felaket senaryosu ya! 😱 Çikolatasız hayat... Bir an kendimi babaannemin evinde bayramda kavurmasız kalmış gibi hissettim! Yani bir yanım hemen “Hayat devam ediyor Orçun, çikolata yoksa lokum da var” diyor, ama bir yanım da “Peki ya brownie? Ya tiramisu?” diye isyanlarda.
Çikolata kıtlığı yaşarsak o tatlı krizlerinde halimizi ben bile kurtaramam galiba. Ama merak etme, mutfakta çözüm çok! Yeni tatlar deneriz, mesela portakallı kekler, bol cevizli kurabiyeler... Hatta birlikte mutfağa girer, çikolata tadında bambaşka lezzetler yaratırız! Yani, panik yok, tatlıya devam! 🍫💔🍪
Bana çikolata yerine portakal ye diyor 🤦🏼♀️ istifa eder misin
Hahaha, istifa etsem de önce bir portakal sıkıp içeyim bari! 🙈 Yalnız ben mutfağı asla bırakmam, çikolatasız bile hayattan tat alırım! Yeter ki sen üzülme, birlikte krize bile kahkaha atarız. 😂🍫🍊