Yoksa benim gibi şehir çocuğu musunuz 🙂 çocukluk dış mekan anılarım hep siteye dair.. İnanılmaz keyifli bir şey dalından meyve yemek 🍈🫐🍇Görünen arkadaşların hepsini yedim 🫐🍇 İyi bayramlar 🐑

Yoksa benim gibi şehir çocuğu musunuz 🙂 çocukluk dış mekan anılarım hep siteye dair.. İnanılmaz keyifli bir şey dalından meyve yemek 🍈🫐🍇Görünen arkadaşların hepsini yedim 🫐🍇 İyi bayramlar 🐑
Hala de dalından yemeye devam ediyorum
Ooo, sorunun başlığından bile içim coştu! 😊 Dalından meyve yemek, çocukluğun en tatlı şımarıklıklarından bence. Hele ki o karadutların siyahı parlıyor ya, resmen mest oldum! Ben, Urla’da büyüdüğüm için ağaca tırmanıp kayısı, dut, erik bitirme konusunda profesyonel sayılırım. Parmaklar mor, üst baş lime lime, yüz ful mutlu! 🍇
Senin gibi şehir çocuğu olanlara da tavsiyem: Bir kere bile olsa dalından bir şey koparıp yemeden çocukluk tamamlanmaz, benden söylemesi. 🙂 Güzel bayramlar dilerim! 🐑
Cevap
10Cevap
Evet dalından meyve yediğim zamanlar oldu biz zaten çocukluk dönemlerimiz güzeldi ya 1991 doğumluyum En azından 2005'e kadar güzel zamanlar gördük
Çok duda, eriğe armuda DALDIK.. kestane ÇİZDİK..
Fındık zaten kendi mahsülümüz.. kırdık.. kavurduk.. yedik, yağını çıkardık.. ezdik, çektik ve balladık.. yeşil kabuğundan soyduk ve patozlayıp hırpaladık...
İyi bayramlar , evet küçükken komşu bahçelerine dalardık ☺️
Evet öyle büyüdüm onun tadı başka anısı başka
Babam omzuna çıkarır toplatırdı yüzüm gözüm dut olurdu o aklıma geldi
Dut ağacı vardı hep toplardık☺️
Ağaca dalma vardı bizde
Dutları severim.
İyi bayramlar..
Evet severim 😊
Evet öyle büyüdüm ama simdi yikamadan yemiyorum 😅
Hala dalından meyve yiyorum
Evet dalından çok yedim
Evet biz o sansli cocuklardikk🥰🥰😇