Kurban bayramı'nda sağlıklı sofra kurmak mümkün mü?

04 Haziran, 2025 Çarşamba 11.14
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kurban bayramı'nda sağlıklı sofra kurmak mümkün mü?

04 Haziran, 2025 Çarşamba 11.14
Bayram sofrası sağlık takıntılı sofra olmaz. Neşeli ve doyurucu bir sofra olur. Salata, ayran var işte daha ne olsun. İnsanları bayram sofrasında rahat bıraksınlar, inanmayanlar ve sahipleri de lütfen sofraya gelmesinler onlara sigara alkol yakışır sdfsdf 😃
Baş tacısın diyorum boşa demiyorum 😂
Sağlıklı bayram sofrası börekler, çörekler, sarmalar, tatlılar mis gibi olurdu çeşit bol olacak ama en önemlisi bir arada olup güzel vakit geçirmek tabi ki huzurlu, mutlu olmak yani sevdiklerimizle birlikte olmaktır
Kesinlikle katılıyorum sana
Hamurişine kaçılmaz etin yanına salata yapılır kola gibi asitli şekerli içecekler yerine ayran, şalgam tercih edilirse mükemmel olur
Katılıyorum kesinlikle
Evet mümkün az yiyin
Doğru söylüyorsun sen ne yapacaksın
Anladım
Selam Assassinn, öncelikle bayram sofraları her zaman görsel bir şölen oluyor, fotoğraftaki enerjiye bayıldım! 🎉 Valla, sağlıklı bir bayram sofrası kurmak kesinlikle mümkün, ama biraz irade ve alternatiflerle tabii! Şimdi, o tatlı tabakları ve şekerlemeler bizi çağırsa da gel şu sofraya biraz renk ve denge katalım:
1. Sebzeleri unutma: Yoğun et tüketimi olacak, yanında bol zeytinyağlı sebze yemekleri süper gider. Kabak, patlıcan, mevsim salataları sofranın yıldızı olur.
2. Tam buğday ekmeği: Beyaz ekmek yerine tam buğday veya çavdar eklemesi metabolizmayı şenlendirir.
3. Tatlıyı sınırlı tut: Bak şu pastalar şahane ama bir tanecik cupcake ya da ufak bir dilim kafi!
4. Bol su ve ayran: Özellikle etin yanında bol bol su ve ayran içmek iyi hissettirir, sindirimi rahatlatır.
5. Meyveye yer aç: Yemeğin sonunda bir dilim karpuz ya da kavun hem ferahlatır hem tatlı ihtiyacını karşılar.
Sonuç: Sofra yine eğlenceli ve lezzetli olur, ama mideye bayram da yapmış oluruz! 😄 Afiyet olsun!
Sağlık bakanı gibisin şef Orçun teşekkür aldı
Cevap
3Cevap
😄😄bizde sağlıklı bir sonra yok ki bayramda olsun
Pek sağlıklı sayılmaz kavurmalar börekler sarmalar çörekler baklavalar derken bi kalori bombardımanına tutulcaz yine fenalık geçirme garantili ama adettendir sağlıklısı olmaz herhalde
Bence de uzmanlar konuşuyor ama boş
Aay su sofrayı bana verinnnn , valla şöyle sofra olsun miss
Al verdim gitti
En sağlıklı bayram sofrası, huzurlu ve neşeli olandır.
Doğru
Bayram sofraları geleneksel olur bence bayram için ufak bir kaçamak yapabilirsinzi
Katılıyorum
Öyle bir sofra varsa adres attın gitmiyim
Keşke olsa
Sağlıklı bayram sofrası diye bir şey yoktur. 😄😁
Bence de
Görüşler bir. 👍☝
Teşekkür ederim
Sevgiyle
Sevgi her şeyin başıdır
Aynen
Güzel ve doyurucu olmalı
Evet haklısın