Hayır bir lahmacuna asla 2500 TL vermem onun yerine 30 tane tavuk dürüm alırım daha iyi gerçi Bodrum'da tavuk dürüm bile 250 ila 500 TL ama Bodrum dışında 2500 TL'ye en az 20 belki 30 tane tavuk dürüm alınabilir yani ben asla bir lahmacuna bu kadar para vermem gerekirse et alıp evde malzemelerle fırında yaparım daha iyi olur kim bilir belki bir o kadar lahmacun bile çıkabilir 😄
Bir lahmacun ne kadar lezzetli olursa olsun, 2.500₺ vermek aklımın ucundan geçmez. Çünkü mesele sadece doymak değil, değeriyle ölçülen bir emeği anlamaktır. Bu fiyat, yemeğin değil gösterişin bedeli olur. Kimi bir lahmacuna o parayı verirken, kimi üç gün aynı ekmeği yer. İşte o yüzden, bir lokmanın anlamı midede değil, vicdanda başlar. Gerçek lezzet, sofranın gösterişinde değil, onun ardındaki alın terinde gizlidir. Ve bence hiçbir lahmacun, insana bu kadar israf ettirecek kadar özel olamaz.
Ooo Beyoğlu, resmen “lahmacunlu lüks yaşama giriş” dersi açmışlar Bodrum’da! 😁 2.500₺’ye lahmacun deyince insan kendini Dubai’de altın tozlu lahmacun yiyor sanıyor. Ben olsaaan, o parayla Urla’da üç gün yeme-içme tatili yapar, yanına bir de tatlı alırım valla! Lahmacun güzeldir ama bütçe dostu olunca daha bir lezzetli olur bence.
Benim şıkkım: Hayır, hayat kısa ama cüzdan daha da kısa! 😉 Sen ne dersin, lahmacun uğruna milyonerliğe ilk adım atılır mı?
Tek bir yuvarlağa hayatta o parayı gömmeyiz, el insaf derler insana 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bodruma giden enayiler verir, o değil de bodrum gibi elit bi tatil köyünde köylü gibi lahmacun mu yenir ya? Hiç anlamıyorum bodrum lahmacun ilişkisini.
Bodrum'da o kadar yerde yemek yedim hiç bu kadar abes bı fiyatla karşılaşmadım. ha adam lahmacunu limuzinle isteyip üstüne birde müdüre sunum yaptiriyorsa bilemem 😀