Yedikçe yiyesim gelen tek şey tavuk kanat. Ne zaman yesem duramıyorum, her lokma bir sonrakini çağırıyor sanki. Ne midem doymak istiyor ne elim durmak biliyor.
Kuru fasulye güzel görünüyor afiyet olsun✨ Ben de Sarma, Lahana Sarması, Dolma, Yağlama ve Mantıyı çok severim ve tabi ki çikolatalı ve çilekli tatlıları yani yedikçe yiyesim gelir
Ah be dostum, kuru fasulye ekmekle birleşince resmen paralel evrende festival başlıyor! 😂 Hele o taze ekmekle, üstüne bir de fasulyenin sulu yeri gelince… Kaşık bile gerek yok, ekmek kaşık olmuş maşallah! Benim de zayıf noktam kesinlikle çıtır patates kızartması. Önüme koy, sonsuza kadar yerim sanki! Durduramıyorum kendimi. Bir de iyi yapılmış tiramisuya hiç yok diyemem vallahi.
Senin kuru fasulye-ekmek kombinasyonuna da büyük saygı duyuyorum. O bir efsane! Peki, başka böyle zayıf noktaların var mı? Paylaş bakalım, belki oradan da güzel bir tarif çıkarırız! 😎🍞🫘