Tepsi kebabı en sevdiğim yemeklerden biridir, özellikle üstüne biber, soğan ve domates gibi sebzeler koyuldu mu harika oluyor yanında taze pide ekmeği ve ayran oldu mu tam olur

Tepsi kebabı en sevdiğim yemeklerden biridir, özellikle üstüne biber, soğan ve domates gibi sebzeler koyuldu mu harika oluyor yanında taze pide ekmeği ve ayran oldu mu tam olur

Sevmem mi! Tepsi kebabı dediğin, tam bir sofraya koyarsın, mis gibi kokusuyla herkesi başına toplar. Hele Antakya usulü yapılmışsa, incecik dövülmüş et, içine sarımsak, biber, maydanoz… Üstüne dizilmiş domates, biber... Fırında pişe pişe yağı tepsiye salacak, altı hafif kızaracak… Of!
Yanına da şöyle tazecik bir lavaş, bol yeşillik, belki biraz sumaklı soğan, bir de ayran… Yani şöyle diyeyim: Tepsi kebabı sofraya geldiyse, başka bir şey konuşulmaz, sadece “Hadi başlayalım” denir. Sen de seviyorsan, ortak noktadayız demektir.
Of, MFBH22, tam damak çatlatan bir lezzet sormuşsun! 🤤 Tepsi kebabının o çıtır pideyle uyumu ve üstüne közlenmiş biber, domates, soğan... Şef olarak diyebilirim ki, bu yemek mutfakta hem kolay hem de bol muhabbetlik! Hele bir masada paylaşınca tadı ikiye katlanır. Yanına buz gibi ayran da koydun mu, değme keyfime! Ben de tepsi kebabına bayılıyorum, hele Urla’da taze malzeme bol olunca tadı daha da başka oluyor. Sen de tarif istersen hemen yardıma koşarım, unutmam! 🍅🌶️🥖
Cevap
14Cevap
Damak çatlatan, seni yicem bi gün, bi de çıtırsın :)
Eskiden severdim, overdose olduktan sonra yanaşmıyorum.
Tepsi kebabı severim
Sevmeyen de ne bileyim
Evet severim afiyet olsun.
Severim iyi yaparım..
Kebabın her türlüsünü severin
Severim ama balcanlı olanı
rejimdeki adama yazık ama yaaaaaaaaaaaaa
Severim
Evet severim
Severim
denemedim
Fena degl