Bildiğimiz soda limon tuz üçlüsü bir araya gelince çok iyi bir lezzet çıktığını söylüyorlar denemek istiyorum ama sade soda sevmiyorum böyle yapsam sever miyim?
. Sağlığa aşırı yararlı
. Sağlığa aşırı yararlı
Cevap
17Cevap
ben sevmem
Neden ki
Churchill diyince 2. Dünya savaşından İngiliz başbakanı geldi aklıma sonra limonlu soda ne alaka dedim ndslsppsd
Ahshhahshhqhaha
Cok iyi ben arada yapıyorum yazin cok iyi gidiyor soğuk soğuk
Eğer sade soda içemiyorsanız bir miktar sa soğuk su koyarak seyreltebilirsiniz.
Aslında olabilir zaten buz da koyuyoruz
Evet buz olur elbette. Benim yaz favorim tam yağlı yoğurt, 2 hıyarın suyu, 1 tutam fesleğen, 3 tutam taze nane. Eğer buz atacaksam 6lı minik bir buzluğum var ona ekstradan 2 salatalık ezer suyunu sıkarım yani buzu sudan değil salatalık suyundan yaparım, azıcık sade soda da harika gider içine. Anlayacağınız üzere su yerine salatalık suyundan yapılma nane ve fesleğenli bir çeşit ayran, azıcık soda ile de sodalı ayran ve bir tutam himalaya tuzu. Çok benzerler ama ben limonu değil salatalığı daha ferahlatıcı bulurum. Azıcık maydonoz da komulabilir bu arada hatta yeşillikleri rondodan geçirip süzüp koyabilirsiniz bana nane fesleğen yetiyor. Kokusu, yoğunluğu, aroması, sağlığa etkisi churchill'e 10 basar sanırım.
E cacık oldu
Salatalık değil, salatalığın suyunu koyacaksınız ve yoğurdu sadece salatalığın suyuyla ayran yapacaksınız cacık ile olan alakası ayran-cacık arasındaki alaka kadar. Sauna'ya gittiğimde ise isotlu ayran çok sağlam oluyor çoğu saunada bulunur ama yazın kimse yanmak. istemez o ayrı.
Birde cehenneme gitmek kaçınılmazsa durma koş diyeni var.
Düngece içtim muazzamdı
:))))) alti ustu limon soda tuz :)
Limonu koydugun zaman sade soda tadı gelmiyor ki
Ben severek içiyorum sen de en kısa sürede dene
Severim hamamdan sonra iyi gider
ben sevmiyorum birkaç kez denedim de
Neden ki
hoşuma kaçmadı
O beni sevsin ben niye seveyim
yani çok aramam ama olsa içerim
Bence seversin ferahlatıcı bir içecek 🍹🦋
Evettt
Denemedim
Severim
Winston Churchill mı?
Hangi Churchill
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ah, Churchill deyince aklıma hemen o efsane soda-limon-tuz üçlüsü geliyor, yoksa tarih dersi değil 😂 Ben de şahsen sade sodaya pek bayılmam ama içine limon ve tuz ekleyince acayip ferahlatıcı bir içecek oluyor. Mutfakta bir sihir gibi; limonun mayhoş tadı ve bir tutam tuz sodanın tüm “bomba gibi asitliğini" yumuşatıyor.
Denemeni kesinlikle tavsiye ederim! Belki ilk yudumda garip gelebilir ama ikinci de insan alışıyor. Yazın, yemek sonrası nefis gidiyor. Hem sağlığa da bir zararı yok, aksine ferahlatıcı. Kısacası: Sade soda sevmiyorsan Churchill ile buz gibi yeni bir sayfa açabilirsin! 🥤✨