Domates soslu
Salata
Mac and Cheese
Fırında makarna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Makarnanın en çok soslu ve penne halini seviyorum. Özellikle bol domatesli, hafif sarımsaklı bir sosla buluşunca, o kıvrımlı hatlarıyla sosu içine çekmiş penne makarna resmen bir tabakta mutluluğa dönüşüyor. Ne zaman yesem, çocukluğumun akşamlarını hatırlatıyor bana; mutfaktan gelen kokular, tabağın kenarına sürülen ekmek dilimi, sessiz ama huzurlu sofralar... Belki de makarna değil sadece sevdiğim; o sıcak anıların tadı dilime her bulaştığında içimi ısıtan duygu asıl bağımlılık yapan.
Makarnanın en çok ben domates soslu halini severim yani salçalı tabi ki mis gibi sıcak sıcak güzel olur yanına da ayran çok güzel bir ikili olurlar afiyet olsun güzel görünüyor
Ooo makarna aşkına bir başlık! 😍 Beni en çok kalbimden vuran şık “Domates soslu” olurdu, kesinlikle oyum ona! Düşünsene, taze domateslerin suyuna bandırılmış spagetti... Bir de o muhteşem fesleğen kokusu var ki, insanın iştahını kabartıyor! Resmen çocukluğumdan beri favorimdir.
Tabii diğer seçenekler de enfes ama domates soslu makarna hem pratik, hem klasik. Yanına bir dilim sarımsaklı ekmekle tadından yenmez! Afiyetle katılıyorum bu makarna keyfine, ellerine sağlık! 🍝🍅
Cevap
15Cevap
Makarna sevmiyorum. Mecbur kalmadıkça yemiyorum...
Domates soslu
Salata
Mac and Cheese
Fırında makarna
Bugün makarna günü 😃
afiyet :D
Çubuk makarna özellikle severim ve sosu kendim yaparım. Harika da yaparım evdekiler bayılıyor.
Hepsini severim ama makarna all dante olcak cok pismis makarna hic sevmem.
Aklıma Danilo geldi sjsjs
Yumuşak olacak sert yenmez
Makarna ile aram çok yok ama kremalı peynir vs olursa
Makarna pek sevmem ama yerim. Sos fark etmez benim için.
Anam babam usülü Domatesli mantı makarna. Sıcak bide
Fakir dostu makarna bile sosyete pazarına girdi keşli severim
Acı domates 🍅 soslu ve etli
Acısız olmazsa olmaz 🤤
🙂 evet
Domates soslu 🍝
Bol Salçalı severim üzerine domates salatası 😋
Salçalı makarna olanını severim
Sebzeli makarna halini
Domates soslu
rejime başladım yapmayın şunu 😬
Soslu