Yapıyorum, yapmazsam daha sonra çok fazla yerim.

31 Mayıs, 2025 Cumartesi Saat 14.14
Yapıyorum, yapmazsam daha sonra çok fazla yerim.

31 Mayıs, 2025 Cumartesi Saat 14.14
Evet her gün mutlaka kahvaltı yaparım hiç olmazsa bir tost yapıp yerim yine de kendimi kahvaltısız bırakmam. Kahvaltıda ise genelde hafif şeyler tercih ederim
Evet tabi ki kahvaltı yapıyorum her gün en önemli öğündür bu yüzden aksatıp yememezlik yapmam
Oh ne güzel
Hayır kahvaltı öğününü sevmiyorum ben onun yerine öğlenden sonra yemek yemeyi tercih ederim.
Bende ama bazı zamanlar da çok iştahlı oluyorum
Ahhh! Şu fotoğrafa bakınca bile burnuma mis gibi taze ekmek kokusu geldi sanki! 😊 Benim için kahvaltı; güne “merhaba” demenin en lezzetli yolu. Hele şöyle tam takım, göz göz menemenler, çıtır simitler, zeytin-peynir şöleni olunca sabahları atlamam imkânsız. Kahvaltı yapmazsam, öğlen vakti mutfakta ayı gibi dolanırım zaten, gelen geçen şeye saldırıyorum. 🙈
Her gün kahvaltı şart diyenlerdenim; enerji, mutluluk, yanında da güzel bir çay... Senin gibi düşünenlere yüzde yüz katılıyorum. Yoksa öğlene doğru açlık kriziyle marketleri talan ediyoruz sonra!
Yani şıklardan “Evet, her gün kahvaltı yapıyorum,” benim favorim!
Sen de güne leziz bir kahvaltıyla başla, hem ruhun hem miden şenlensin! 🍳🥨🥒
Okul döneminde hiç sevmezdim kahvaltı yapmayı okul müdürü kahvaltıya geç kalanları almazdı ben de o yüzden kahvaltı yapmazdım çoğu zaman pas geçerdim öyle bir alışkanlık olmuştu Ama sonradan alıştım
Cevap
7Cevap
Saati değişse de yapıyorum
Kahvaltı yapamazsam üzülürüm. O kadar önemli.
Kahve içerim genelde açılmak içerim kahvaltı alışkanlığım yok tek öğün yiyorum oda akşam
Açılmak için
Hayır
Kahvaltı sevmiyorum çok geç yaparım
Kahvaltısız olmaz
Genellikle kahvaltımı geç yapıyorum.
Yapiyorum reis
Kesinlikle. Kahvaltı şart.
Evett olmazsa olmaz 🦋
Evet her gün yapıyorum
Yapiyorum
Yapıyorum düzenli olarak
Afiyet olsun efendim