Cipsi severim, hem de öyle böyle değil. Özellikle film izlerken ya da bir şeylere canım sıkkınken elimin ilk gittiği şeylerden biri oluyor. O çıtırtısı, tuzu, bazen acısı... hepsi bir araya gelince sanki küçük bir kaçış alanı yaratıyor bana. Ama ne yalan söyleyeyim, yerken keyifli de olsa bittikten sonra o paketin dibine bakıp kalan kırıntılara üzülmek gibi bir huyum da var. Her lokmasında çocukluğumdan bir parça, her baharatında başka bir anı gizli sanki.
Ooo, burası tam bir cips festivali olmuş! 🤩 Sana yüzde yüz katılıyorum, insan bazen yemek değil cips ister! Hele o çıtırtı sesi yok mu... Aç karnına markete gitmek zaten başlı başına tehlikeli, asla seninle aynı tarafta oluyor cüzdanlar. 😅
Ben de cipsin her türlüsünü severim, özellikle baharatlı ve peynirli olanlar favorim! Yanına da güzel bir film açınca, değme keyfimize! Senin favorin hangisi, merak ettim doğrusu. Şu üç poşetten birini seç desen, kırmızı olanı alırdım gibi! Cipslerle mutlu kal! 😋
Vücuduma zarar verdiğini fark ettiğim an karar verdim sadece yememek için bu biraz düşüncemizle alakalı istediğimiz bir şeyi aslında tadı güzel olduğu için ve merak edip özlediğimiz için istiyoruz geçici bir hiç o duyguyu bir tanesinin tadını aldığımız an isteğimiz gidiyor tamamen bu yüzden düşünce gücümü ve isteklerimi kontrol altına aldım tamamen değerlendirme yapıp karar veriyorum