Yeme & İçme Günaydınlar; çaylar, kahveler içildi mi bakalım? _Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes soruyor bi de ben soruyum dedim :)Kimler çaylarını, kahvelerini içti bakalım... Günaydınlar; çaylar, kahveler içildi mi bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. içiyorum şu an 1 1 Yorumla _Hans_ 1 yıl Afiyet olsun
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çay içtim bakalım 1 1 Yorumla _Hans_ 1 yıl O zaman afiyet olsun bakalım :) Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% 1 yıl Yataktan kalkmadım ne çayı kahvesi 2 1 Yorumla _Hans_ 1 yıl Saat kaç olmuş, daha ne yatması...Kalk kalk kalk :D Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 923 cevap paylaştı. Günaydınlar yok daha içmedim 2 4 Yorumla _Hans_ 1 yıl Daha erken mi diyorsunuz? Yorumla winteryawa 1 yıl Yani maillerimi okuyup kalkacam kahvemi almaya evet çok erken olamadım diye şimdiden sonra içiyorum 🥰 Yorumla _Hans_ 1 yıl Güne hızlı başlamışsınız.İyi çalışmalar diliyorum :) Yorumla winteryawa 1 yıl Hızlıyım evet erken kapatıp çıkıyorum 😊 Yorumla
00Lavinya00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Günaydın daha içmedim 1 3 Yorumla _Hans_ 1 yıl O zaman çay mı, kahve mi tercih ediyorsun? Yorumla 00Lavinya00 1 yıl Çay Yorumla _Hans_ 1 yıl Şöyle güzel demini almış bir çay güzel gider tabiki sabah sabah...Şimdiden afiyet olsun :) Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Henüz demlenmedi çayım.. 1 1 Yorumla _Hans_ 1 yıl O zaman demlenince afiyet olsun sana da. Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. İçildi 1 1 Yorumla _Hans_ 1 yıl Ooo güne erken başlıyoruz, hızlıyız diyorsun... Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. İçmedim 1 3 Yorumla _Hans_ 1 yıl Hangisini tercih ediyorsunuz peki? NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Bugün kahve _Hans_ 1 yıl Kahvenin yeri de başka tabii, afiyet olsun...
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. içilmrdi 1 0 Yorumla
_CN_XXXnnnn007__vb Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Hayırr 0 1 Yorumla _Hans_ 1 yıl Niye peki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
içiyorum şu an
Afiyet olsun
Çay içtim bakalım
O zaman afiyet olsun bakalım :)
Yataktan kalkmadım ne çayı kahvesi
Saat kaç olmuş, daha ne yatması...
Kalk kalk kalk :D
Günaydınlar yok daha içmedim
Daha erken mi diyorsunuz?
Yani maillerimi okuyup kalkacam kahvemi almaya evet çok erken olamadım diye şimdiden sonra içiyorum 🥰
Güne hızlı başlamışsınız.
İyi çalışmalar diliyorum :)
Hızlıyım evet erken kapatıp çıkıyorum 😊
Günaydın daha içmedim
O zaman çay mı, kahve mi tercih ediyorsun?
Çay
Şöyle güzel demini almış bir çay güzel gider tabiki sabah sabah...
Şimdiden afiyet olsun :)
Henüz demlenmedi çayım..
O zaman demlenince afiyet olsun sana da.
İçildi
Ooo güne erken başlıyoruz, hızlıyız diyorsun...
İçmedim
Hangisini tercih ediyorsunuz peki?
Bugün kahve
Kahvenin yeri de başka tabii, afiyet olsun...
içilmrdi
Hayırr
Niye peki?