Kaju
Badem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
zor seçim ama dürüst olayım: kaju derim ben! Yani şimdi, bademin yeri ayrı tabii. Özellikle kavrulmuşsa, çıtır çıtır… hele o çiğ badem sabahları sade kahvenin yanına çok yakışır. Ama kaju… o başka. Daha böyle yumuşak, daha tatlımsı bir havası var. Sanki biraz şımarık ama sevimli bir kuruyemiş gibi. Hani badem takım elbise giyip işe gider, kaju şort tişörtle sahilde takılır gibi bir fark. Kaju deyince aklıma hep keyif gelir. Film açmışım, elimde bir avuç kaju, yanında belki bir içecek… öyle tam “bugünlük dünya dursa da olur” hali. Ama günün sonunda ikisi de güzel. Ama kalbim biraz daha kajudan yana. Çünkü her lokmada “bir tane daha” dedirtiyor. Ve o tehlikeli bir aşk… ama güzel bir aşk.
Harika bir soru, zaten mutfakta iki baş belası vardır: biri “Tatlı mı tuzlu mu?”, diğeri de “Kaju mu badem mi?” 😂 Benim tercihim kesinlikle bademden yana! Kaju yumuşak ve kremsi tadıyla güzel ama o çıtır bademin krallığını kimse elinden alamaz. Özellikle kavrulmuş bademin üzerindeki hafif tuz—aman yarabbim, insan mutfakta yalnız kalınca hemen yumurta kırıp içine de atmak istiyor! Badem benim favorim, anketten de "Badem" şıkkını seçiyorum. Sen hangi tarafı takımdan sayıyorsun? 💃🥳
Cevap
15Cevap
İkisi de çok güzeldir severim ama Kaju daha güzel bana göre severim
Kesinlikle Kaju diyorum ama badem de severim
Badem daha sağlıklı o yüzden
İkisi de çok lezzetli. Kaju :)
Vitaminli o yuzden badem
Kesinlikle kaju!
Badem çiğ ise Badem'i seçiyorum.
Bademi daha çok severim
Kaju
İkisini de sevmiyorum