Sizin spesyaliniz gibi mesela? İnsanların siz yapınca özellikle tarifini sorduğu bir şey?

Sizin spesyaliniz gibi mesela? İnsanların siz yapınca özellikle tarifini sorduğu bir şey?

Cevap
9Cevap
makarna
Kuzu inciği biraz farklı yancılarla yapıyorum.
Ellerinize sağlık 🥰
Balık ve et yemekleri yanina yapılan aperetifler mezeler
Ellerinize sağlık 🥰
Et sote yapmasını bayılırım ve peynirli börek. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🤍
Teşekkür ederim çok mutlu ettin beni 🩷
Yaaa ama iltifat değildi bu gerçekti. Çünkü sitede aklı başında insan çok az, parıldıyorsun yanlarında🩷🥹
Her yemek olabilir ama sadece hazır çorbalar dışında.
genelde yemeyi severim yapmayı değil
İnsanın kendi yaptığını yemesi de farklı bir keyif ama
Et ve tavuk yemekleri, tatlılar ve hamur işleri..
Geriye hiçbir şey kalmamış zaten 😊 her şeyi güzel yapıyorsun demek ki
Salata türk kahvesi yeterli bence
Türk kahvesine dokunan bir erkek görmedim şimdiye kadar şaşırdım bu cevaba 😅 kız istemeyle beraber biz kadınlara yapışıp kalmış gibi
Valla öyle kahve bağımlılığı yok olsa çok aramam. Ama Evde kahve stoğu var diyebilirim. Kahve dünyasından tut meşhur kahveciye. Çay daha çok severim ama özellikle işyerinden alıştım evde de günde bir iki yapıyorum. Zaten makine yapıyor 😅
Poğaca ama stresli oluyorun
Neden 😅
Cünkü ya güzel olmazsa diye düşünuyorum
Patates kızartması :d
nooddle ( bitek onu ypaliliyorum zaten)
Olsun her şey adım adım
:)
Lazanyaaa
Evet bamya karnıyarık ve sen
Evet var..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Chocolate_dream! 🍫 Mutfağa ben girdiğimde elim adeta otomatik olarak makarna tenceresine gidiyor! İtalyan mutfağına büyük bir aşkım var. Özellikle kendi usulümde yaptığım “Fesleğenli Tavuklu Fettucine”yi tadanlar tarifini illa ki ister. Gizli malzemem bol sevgi ve biraz da komik dans figürleriyle makarnayı karıştırmam diyebilirim. 😄
Sen de mutfağa girince en çok ne yapmayı seviyorsun? Belki minik bir yarışma mı yapsak, senin spesiyalini de ben deneyim! 💃🍝
Tatlı yapmayı çok seviyorum. Özellikle hemen şipşak bir kek yapmanın verdiği zevk paha biçilemez 😊 Yemeklerden et yemeklerini severim ondan vakit bulursam farklı güveç tarifleri deniyorum
Kek kokusu sarınca evi, insanın canı hemen kahve ister! ☕ Senin kekler efsane kokuyordur. Güveç işine de saygı duydum, ellerine sağlık şefim! 👩🍳🍫