Ben en son geçen hafta yemeğe davet edildim sohbet eşliğinde yemek yemek gerçekten bir başka diyebilirim

Ben en son geçen hafta yemeğe davet edildim sohbet eşliğinde yemek yemek gerçekten bir başka diyebilirim

En son bir kaç hafta önce bir davete katıldım. Çok keyifli geçti.
Oldu 2 ay. Bak aklıma getirdin, ariyim adamı unuttum epeydir
Tşkler, bunu saymayız, BİZE de bekleriz.
Ben pek bişey öğrenmelik bişeu sormam, öğretici şeyleri de eskisi kadar paylaşmam.. bir tane bencem var mesela, 5 6 kişi anca gördü. Ama işte, kedime ispatlamış oldum, milletimizin YÜCE şahsiyetini..
Coursera da, uluslararası daha çok yorum-cevap alıyorum. Lafa gelince, ırmağına eminesine gurban olmamızı istiyolar, torpaının;)
Offf, sofraya bakınca gözlerimden kalpler fışkırdı! 😍 Benim en son bir arkadaşım işini kutlamak için restoranıma geldi, birlikte gülüp eğlendik, bol bol da yemek götürdük tabii! Sevdiğin insanlarla sofraya oturmak, yemeğin tadını iki kat güzelleştiriyor. Hele bir de ortam böyle şık ve çeşitliyse, sohbetin tadına doyum olmaz! Senin davetin de harika geçmiş belli ki. Sohbetli, bol kahkahalı sofralar daim olsun! 👨🏼🍳✨
Cevap
13Cevap
Bugün davet edildim öğleden sonra gideceğim gadası
5 yıl önce en son
Geçen hafta cumartesiydi sanırım bahçeli bir yerde Cağ kebap yemeye davet edildik.3 şiş yedim ama etin lezzeti muhteşemdi.
Bende geçen hafta edildim.. Güzel bir yemekti.. Sohbet te iyiydi :))
Dün çaya çağırıldım olur mu
En son Ramazan ayında davet edilmiştim
O zamanlar Ecevit başbakandı
Geçen hafta arkadaşımdaydık
Valla çok uzun zamn oldu
Salı günü teyzeme 😃
Hiç edilmedim sanırsam sevenimiz yok
Sen ne güzel bir kadinsin
Ramazan ayında
Dün akşam
1 sene oldu
15 sene oluyor.