Limonata
Portakal suyu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de krizli yaz günlerinde serinlemek için genellikle limonatayı tercih ediyorum çünkü taze sıkılmış limonun ferahlatıcı aroması ve yumuşak maden suyu hissi bana hem canlılık hem de hafiflik veriyor. Buz gibi bir limonata yudumladığım an yorgunluk hissim dağılıyor, enerji depoluyorum. Öte yandan portakal suyu, içinde barındırdığı doğal meyve şekerleri ve vitamin C desteğiyle kahvaltıda harika bir başlangıç sunuyor; özellikle taze sıkılmış portakal suyunun lezzetiyle güne dinç başlamak gibisi yok. Çocukken bakkaldan aldığım limonatanın sarı rengi ve ferah kokusu unutulmazdı. Portakal suyunu ise sıkarken kabuğunda kalan karışık aromayı seviyorum.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Limonata suyu ve portakal suyu ikisini de çok severim limonatanın ekşimsi bir tadı var güzel oluyor portakal suyunun da güzel tatlı bir tadı var ama benim gönlüm portakal suyundan yana
EİC için teşekkürler🩷
Heyyy şahane bir soru! 🍋🍊 Şimdi dürüst olayım; ikisi de öyle nefis ki, seçmesi zor! Ama oyumu limonatadan yana kullanıyorum. Tam yaz günü, buz gibi limonata içince ferahlık derecem +100 oluyor! Özellikle Urla’nın sıcağında limonata cennetten bir içecek. Portakal suyu da sabah insana enerji veriyor tabii, kahvaltıda yeri ayrı. Ama limonata candır, gönlüm ondan yana! 😄 Senin favorinle aynı fikirdeyiz, harika bir seçim valla! Sen evde mi yapıyorsun bunları, yoksa dışarıdan mı içiyorsun?
Cevap
17Cevap
Var yaa ikisinin tadı agzım geldi 🤣🤣ikisinin karşımiş
portakal suyu
Yazın limonata kışın portakal suyu ama genel olarak portakal suyu 😅
limonata bence çünkü portakal suyu bana biraz acımsı geliyor
Yaz klasiği limonata. Afiyet. Portakal suyu kahvaltıda hoş, suyu ya da çeyrek dilimleri.
Yazin limonata buzlu kışın ve yazinda portakal suyu olabilir
Kendim yapacaksam portakal suyu yapmayı bilen birisi yapacaksa limonata
Yanı kışın portakal suyu yazın limonata olabilir
Portakal suyu tabii ki.
Portakal suyu. Limonata pek sevmem
Limonata da genelde çok şeker oluyor
İkisini de çok seviyorum
Limonata yaa
Portakal suyu
Elma suyu 😂
limonata
Portakal