🥔 Patates kızartmasını sabah kahvaltısında yiyenlerden misiniz, yoksa bunu günah sayanlardan mı?

Herkese selam! 👋 Bugün sizlerle bol kalorili ama bir o kadar da lezzetli bir kahvaltı klasiği hakkında konuşmak istedim: patates kızartması! 😋 Açık konuşmam gerekirse ben patates kızartmasına bayılıyorum. Hele sabahları mis gibi kızartılıp sofraya geldiğinde o çıtırtısını duymak bile insanın içini açıyor. 🥹 Dışı çıtır, içi yumuşacık... Biraz tuz, yanına ketçap ya da ev yapımı bir sos, belki bir dilim peynir ve taze ekmekle birleşince tadına doyum olmuyor. 🍟🧀🍞 Kahvaltıda ağır gelir diyenler olabilir ama benim için keyif kahvaltılarının vazgeçilmezi. Her gün olmasa da, özellikle hafta sonları şöyle keyifli bir kahvaltı sofrasında mutlaka yer almalı bence. 🥰 Peki ya siz? Patates kızartmasını sabah kahvaltısında yer misiniz, yoksa bu size fazla mı geliyor? Hadi aşağıdaki seçeneklerden birini seçin, bakalım kim ne diyor! 👇 Yorumlarda buluşalım 🍽️ 👇

🥔 Patates kızartmasını sabah kahvaltısında yiyenlerden misiniz, yoksa bunu günah sayanlardan mı?
🟡 Bayılarak yerim, kahvaltının yıldızı o! 😋🍟
🔴 Hayır, sabah sabah midem kaldıramaz! 🙅‍♀️☕
🟢 Bazen canım isterse yerim, ruh halime bağlı. 😌🥄
⚪ Hiç denemedim ama merak ediyorum. 🤔👀
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: