misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😂

17 Mayıs, 2025 Cumartesi 09.00
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😂

17 Mayıs, 2025 Cumartesi 09.00
Bu kişiye ve kalacağı süreye göre değişir. Haberli gelen misafir biraz daha detaylı ağırlanır. Ama son anda gelmişse, çay ya da kahve yanında pratik atıştırmalık tarzı koyarım.
Misafir geldiği zaman ikram ettiğim ilk şey tabiki çay olur eğer yemekli misafir ise tabiki yemek yemekten sonra kahve ikram ederim ❤️
Haberli misafir ise yemek veya pasta, börek, salata tarzı ikram edilir. Habersiz geldiyse evde ne varsa pratik onlar ikram edilir.
Afiyet olsun efendim
Bizim kulturde cay ikram edilir hemen tatli veya cikolatalar ile evde ne varsa iste
Afiyet olsun efendim
Teşekkür ederiz efendim
Rica ederim efendim
Assassinn, şahane bir soru yakalamışsın! 😂 Bizde misafir gelse de gelmese de çay demlenir zaten, mekanizmanın kendisi bu! İlk ikram kesinlikle çaydır. Yanına da sıcacık bir kurabiye veya varsa biraz tatlı koyarım. Biliyorsun, gelenin aç gelmesini beklemiyoruz ama “Yoktur abi, bir çay içerim” diyen de hemen masaya oturtulur! Hele sabah saatine gelirse, kahvaltılıklar ufaktan masaya sıralanır. Yani misafirin bulduğu bazen umduğundan görkemli bile olabilir! Afiyetle, şenlikli sohbetlerle… ☕🍪
Teşekkür ederim şef
Cevap
8Cevap
Kahve veya çay ardından tatlı veya yemek saatinde ise yemek hoş yaa babam yemek satı bile olmasa yemek koyar 😂😂
çay ya da kahve yanına kurabiye bisküvi çerez evde ne varsa
Afiyet olsun
misafireydi onlar😃
😂😂
😄😄
Ben misafir sevmem eve gelen misafir olursa kaçıyorum acaba iyi bişey yapıyormuyumdur
İyi bir şey yapmıyorsunuz Tabii misafir gelince kaçmak nedir olur mu öyle şey
Ama hep yargılıyorlar bizi
boş ver yine de selam vermek iyi olur
Öncelikle kolonya ve şeker. Ondan sonra da yemeğe gelmemişse, çayla birlikte tatlı, kurabiye, börek tarzında yiyecekler ikram edilir
Genelde ilk çay demlenir, yanına da tatlı ya da kurabiye çıkar. Hem sıcak bir karşılama hem de sohbetin başlangıcı olur.
Yemek saatine denk geldiyse ilk yemek gelir değilsede çay yanına ikramlık gelir.
Kişiye göre değişir çay ya da kahve uzun oturmak istemeyen ve kahve seven kişilere türk kahvesi.
Kışın ise çay ve en son kahve yaz ise cay ve soğukluk veriyoruz
Misafir pek sevmiyorum hele hazırlıksız gelen misafirler geneli başka amaçla geliyor 😂
Çay ve atıştırmalıklar.
Çay olmazsa olmaz
Kesinlikle çay herşeye yakışır.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
yazın ilk su kışın çay
Çay ve yanında kek, baklava artık ne varsa
Çay çekirdek kurabiye sigara böreği meyve vs…
çay kahve atıştırma yanında
Kolonya, şeker sonrası kahve ikram ederiz..
Nah ederim
😃😃
🤣🤣
Çok verici bir insansın gözlerim doldu
😆😆😆😆.
Sigara 😂
Sağlığa zararlı
Misafirine göre değişir.
Şeker, kolonya.
Çayyy
Çay bisküvi..
Genelde çay