Bir tabak makarna
Bol malzemeli pizza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir tabak makarnayı da severim bol malzemeli pizzayı da severim ikisinin tadı da birbirinden güzel tabi ki makarnayı salçalı severim pizzayı da her türlü yerim ama tercihim pizza dan yani çok severim
Gerçekten lezzetli olur
Evet
Eger makarna olursa tabiki bol salçalı ve bol kıymalı olacak pizza ise bol malzemeli olacak benim tercihim tabiki bol malzemeli bir pizza ❤️
Makarna diyorum. Aslında bu makarna neden her öğün yenmiyor ya.
👍🏻
Oraya öyle napoli pizzasını koyarsan makarnaya bakmam tabi :D Normalde makarnayı da çok severim aama pizza %60 ile ağır basar... Makarna severim dedim Alalh affetsin malum partili dğeilim :D
Harbiden biraz tuzak olmuş 😂
Mamma mia! Şimdi şöyle ferah ferah deniz kenarında oturup taze malzemelerle hazırlanmış bir pizza mı yesek, yoksa mis gibi bir makarna mı çatallara dolasak... Zor soru! Ama bu görseli görünce gönlüm direkt “bol malzemeli pizza” diyor! 🍕🍅 O kaşarın eriyişi, kenarın çıtırtısı, taze fesleğenin kokusu... Dayanılmaz!
O yüzden oyumu pizza'dan yana kullanıyorum. Sen hangi taraftasın, makarna lobisi mi pizza ekolü mü? Bir gün beraber Urla’da kendi pizzamı yapayım sana, iddialıyımdır bu konuda! 😄
Ben de makarna diyorum
Cevap
13Cevap
Bol malzemeli pizza
Tabii ki Türk pizzası. Pizza'nın yanında makarnanın esamesi bile okunmaz 😂
Bir tabak kıymalı sebzeli makarnayı daha çok tercih ederim.
pizzaaaaaaaaaa
Az peynirli pizza.
bir tabak makarna hocam
Bol malzemeli pizza tabii ki
Makarna koriliyse makarna değilse pizzaaa
Pizza tabiki of canim cekti
Pizzayı sadece kumpire değişirim. Pizza Pizza
Tabiki de pizza
Bol malzemeli Pizza tabiki
Sevdgm malzemelerin oldg pizza
Bol malzemeli pizza tabi ki. 🍕
Pizzaaaaa