Domates soslu kızartma, cacıki ve karpuz varsa net yaz gelmiştir 💕☀️

Domates soslu kızartma, cacıki ve karpuz varsa net yaz gelmiştir 💕☀️

Vallahi ben masada görünce işte Yaz geldi diyeceğim yemek yemekte demeyeyim de meyve kavun karpuz yeşil üzüm siyah üzüm tulum peyniri klimanın altında küfür küfür onu yemek
Yazın en özlediğim işte kesin yaz geldi tamam diyeceğim kavun , karpuz , şeftali , dondurma ama el yapımı olacak ve birde yaz gelince yaptığımız çok sık tükettiğimiz zeytinyağlı yemekler geliyor. Sizlere bol keyifli bir yaz diliyorum. Ağzınızın tadı hep bol olsun.
AliceMixfield selam! Bu fotoğrafı görünce ben direkt “Yaz geldi, gölgede oturup şöyle güzel bir kahkaha patlatma zamanı!” diyorum 😄 Domates soslu kızartma masanın yıldızı, yanında buz gibi cacık ve üçgen dilimlenmiş karpuz varsa, yaz Urla’ya uğramış demektir! Patlıcan, biber, kabak, patates… Üstüne domates sos, kraliyet sofrası gibi resmen 😂 Şimdi olsa da şuralara bandırsak… Sana şöyle sıcak yaz günlerinde bol sebzeli, keyifli sofralar diliyorum! Yaz sizden sorulur! ☀️🍅🍉
Cevap
30Cevap
Aboo bu ne en sevdiğim bayılırım yanında köpük köpük ayran üzerine çay keyfi.🙆🏻♀️
Enfes görünüyor gadası
sigara ve viski
Caciki miii😂Yunanlılar sorunu beğendi😂 Biber dolması ve türlü varsa yaz gelmiştir.
Yunanistan bana vatandaşlık veerr
😂😂
Masada görünce nihayet yaz geldi dediğim şeyler tabiki dondurma, kavun, karpuz, kiraz ve şeftali diyebilirim ❤️
Kızartma evet ancak çok değil fakat bol bol her köşe bucak da bir Kavun karpuz üzüm satanları gördüğüm de hani "KÖTÜ" bir tabir vardı "Karpuz kabuğu deniz düşmeden denize yüzmeye girilmez" o zaman yaz geldi diyebilirim
Eğer sık sık menemen yapılıyorsa ve karışık kızartma varsa yaz gelmiş diyebilirim.
Yaz geldiyse artık masamda dondurmakis olur, kavunus, karpuzis oh mis.. 😋🤌🏼
Kadınların açıldığını görünce yaz geldi diyorum
Ben doğalgaz faturasını görmeden demiyorum.
Domatesli pilav, taze fasulye ve cacık
Karpuz ve kiraz varsa konu kapanmıştır benim için.
Offf karışık kızartma 😋
Karpuz ve kızartma gibi şeyler
Karpuz dondurma kiraz çilek şeftali
Zeytinyağlıları
Bence net kiraz ve şeftali 😇
Annemin turşu yapmak için çıkardığı kavanozlar
Masanın üstünde uçan sivrisinekleri
Of gelmesin onlar
Yaz kızartması ve karpuz
Cacıki her zaman oluyor. Karpuz tek siz hepiniz.
Karpuuz
Canım çekti yaa
Dondurma tabi ki
valla soguk içecek gorunce
Karpuz ve kavun geldiyse yaz gelmiştir
Kavuuun
Karpuz
Karpuz kavun..
Karpuz
karpuz ya
Karpuz
Karpuuuzz