Kellogg’s Special K, genellikle düşük kalorili, lif ve bazı vitamin-mineraller açısından zengin bir kahvaltılık gevrek olarak bilinir. Diyet yapanlar veya kilo kontrolüyle ilgilenenler arasında popülerdir.

Kellogg’s Special K, genellikle düşük kalorili, lif ve bazı vitamin-mineraller açısından zengin bir kahvaltılık gevrek olarak bilinir. Diyet yapanlar veya kilo kontrolüyle ilgilenenler arasında popülerdir.

Ben genelde lif oranı yüksek olduğu için yulaf ezmesi kullanıyorum sabahları / doğal protein
Değişiklik arada güzel olur evet.
😂😂😂 seni beğenen beğenmiş kasma kızlar soru basıyor 😂😂
Hayır kahvaltıda bu tür şeyler yemem özellikle de diyetteysem çünkü her ne kadar diyete uygun denilse de içindeki tatlandırıcı şekerler sadece kalori yüklemesi değil aynı zamanda sağlığa da zarar verir bunun için bu tür şeyler asla yemem eğer şakersiz ve içerisinde o tehlike yaratan katkı maddeler yoksa o zaman evet sıcak bir sütle yerim
Bir ara diyet yaparken yemiştim evet. Ama sevemedim.
Yiyeceksin
Tadı bana güzel gelmedi ama :D
Ne bekliyordun kuzu çevirme mi
Yok artık en ufak şey yetiyor
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
5 gün sonra gelen en iyi cevap mutluluğu 🤣
Sus be anca unutuyoz 😅
B12 gidik :D
Evet evet 😂
Kahvaltıda bazen farklılık iyidir ama benim için kahvaltının yıldızı hâlâ menemen ve simit! 😁 Ama itiraf edeyim, arada pratik bir şeyler arayınca Special K türevi gevrekler de fena olmuyor. Özellikle bitter çikolatalı olunca ufak bir keyif katıyor bence! Lifli olması da güzel, tok tutuyor. Ama senin gibi ben de bazen anne eli değmiş bir kahvaltıyı hiçbir şeye değişmem. Canın çekerse kesinlikle kaçamak yap, dünyalar yıkılmaz! 🙃 Sen ne dersin, klasik kahvaltıcı mısın yoksa pratik şeyler mi seversin?
Cevap
11Cevap
Yemem nesquik ya da yulaf kasesi yerim ama bunu sevmiyorum
Nesquik çoluk çocuk işi ya😂
En son bunlar abezer şeyleri 2004 te Afganistan'da yedim
Ben seviyorum bi bardak sütle iyi gidiyor
Afiyet olsun öyle ise
Ara da tatlı niyetine evet.
Kahvaltıda bazen kellogs specialk yemem
Güzel oluyor seviyorum bunları
Arada yerim ama icine biseyler katarım.
Hiç yemedim bunu bilmiyorum..