Yeme & İçme Elinde kahve ile yürümek cool mu? İtici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cevabın ne brom? Cool İtici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Elinde kahve ile yürümek cool mu? İtici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bir kere çok fazla uykum olduğu için ve acele işlerim olduğu için yolda yürürken kahve içeyim dedim ama hiç benlik değilmiş onu anlamış oldum 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne itici ne de cool kahve almış içiyor yani altında başka bir şey aramaya gerek yok 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla hiç üzerine düşünmedim bile. Ben elimde bir şey olunca hemen kurtulmaya çalışıyorum, elimde bir şeyle gezmek zor oluyor 😂 0 0 Yorumla
Üyenin1tanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl normal bişey nolmus ne havası olcak ne itici olcak kahveyi bırakalımmı masada 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İkisi de değil gayet normal bir şey. 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cook diyorum 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hawlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir kere çok fazla uykum olduğu için ve acele işlerim olduğu için yolda yürürken kahve içeyim dedim ama hiç benlik değilmiş onu anlamış oldum
Ne itici ne de cool kahve almış içiyor yani altında başka bir şey aramaya gerek yok 😂
Valla hiç üzerine düşünmedim bile. Ben elimde bir şey olunca hemen kurtulmaya çalışıyorum, elimde bir şeyle gezmek zor oluyor 😂
normal bişey nolmus ne havası olcak ne itici olcak kahveyi bırakalımmı masada
İkisi de değil gayet normal bir şey.
Cook diyorum
Eslab bardağıyla cool
Kahve=asalet. Ne iticiliği
Bana göre cool
Yürürken yeme icmeyi sevmem
Normal ya ne havalı ne itici
Hawlı