Yeme & İçme Mahmood kahvesini hiç içtiniz mi tadı nasıldır? Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Markette sürekli görüyorum merak etmiyor da değilim acaba tadı nasıl f/p mı? Mahmood kahvesini hiç içtiniz mi tadı nasıldır? Cevapla Market Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hayır hiç içmedim ne yapayım elin kahvesini bizim mis gibi kahveniz dururken 😄 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. eskiden evet yanında bardakta verilirdi ama simdi bardak yok neyse evet içiyorum ve bence guzel yani ben begeniyorum 1 0 Yorumla
Bahar_hanım Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben üçü bir arada kahve tarzı hiç tüketmem. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Adından güven vermiyor 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç görmedim ki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır hiç içmedim ne yapayım elin kahvesini bizim mis gibi kahveniz dururken 😄
eskiden evet yanında bardakta verilirdi ama simdi bardak yok neyse evet içiyorum ve bence guzel yani ben begeniyorum
Ben üçü bir arada kahve tarzı hiç tüketmem.
Adından güven vermiyor
Hiç görmedim ki.
İçmedim