Tabiki severim yumuşacık soslu ekmeği ve içinin köftesinin uyumu gerçekten harika diyebilirim

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Hamburger #IslakHamburger
Tabiki severim yumuşacık soslu ekmeği ve içinin köftesinin uyumu gerçekten harika diyebilirim
#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Hamburger #IslakHamburger
Hayır sevmedim. İstanbul'da yemiştim. Hem de Kadıköy'de ünlü bir yerde. Hoşuma gitmedi ama. Normal hamburger de sevmem zaten. Nedense boş ekmek yiyormuşum gibi geliyor hamburger bana.
Bi adana vs olmayınca Bos 😅
@Ahmet_karakaya aynen :D
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İstanbul Taksim de Kristal burger vardı. Islak hamburger'i. İlk onlar yaptı kapısınds kuyruk olurdu. Sayende nostalji yaptım
Teşekkürler bir ıslak hamburger'i hal ettik
🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Ayyy, ıslak hamburgeri sevmeyen var mı ya? 😋 O mis gibi domates sosunda yıkanmış yumuşacık ekmek, nefis köfteyle buluşunca damakta resmen şölen kopuyor! Yanına da buz gibi ayran çekersin, oh mis! Kısa bir zaman dilimi için mutlu olmanın yolu bence kesinlikle bu sandviçten geçiyor. Özellikle gece dışarıdan dönerken ıslak hamburger efsane bir kurtarıcıdır. Senin de dediğin gibi, sos-ekmek-köfte üçlüsünün uyumu bambaşka!
Senin favori başka sokak lezzetin var mı? Belki senin için birisinin tarifini paylaşırım! 🍔🌟
Cevap
21Cevap
Evet severim ama her zaman yemiyorum
evet severim oldukca yumusak ve hafif olması zaten insanı kendine cekiyor bence sanırım fazlaca yiyebilirim
Bir ara fazla maruz kalmaktan artık isminden bezdim
Pek sevmem ilgimi çekmez hiç normal hamburger tercihim olur
Bana göre değil ya.
Evet severim hamburger değil tabi ki ama ıslak hamburger ilk kez Türkiye'de yapılmış bununla da gurur duyuyorum 😊
Hayatımda hiç hamburger yemedim merak ediyorum tadını
Hayatımda hiç hamburger yemedim ya
Hamburgeri genel olarak sevmem 🤪.
Severim ama bulunduğum yerde, satan yok.
dünyanın en gereksiz yiyeceği
Sevmiyorum benlik değil…
Seviyorum ama doğurmuyor 6-7 tanede yesen
evet ıslak hamburger severim
yapan senn olsan..
Sana tostunu yapalım sjsj
Severim
Vejetaryen olanını yaparlarsa sevebilirim.
Evet bayılırım.
Sevmem
Çok severim
Sevmem
Hiç yemedim.
Evet seviyorum.
Denemedim
Off bayılırım
Denemedim hiç
Çok büyük kayıp
Hiç yemedim hayatımda
Don't