Neden olmasın tabiki yenir sonuçta herkesin damak tadı farklıdır ama yağlı bir et ise o zaman rahatsız edebilir

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #Et #KahvaltıdaEtYemek
Neden olmasın tabiki yenir sonuçta herkesin damak tadı farklıdır ama yağlı bir et ise o zaman rahatsız edebilir
#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #Et #KahvaltıdaEtYemek
Ben yerim. Özellikle tatil için yola çıkmışsam molalarda ufak atıştırmalık olarak köfte ekmek yapıyorum ki harika oluyor. Yolda neden herhangi bir yerde yemiyorsun diyeceksiniz yiyoruz aslında şehir içine girdiğimiz zaman. Ama ben genelde ara yollardan gidiyorum Daha yollarından piknik yapacak yere denk geldiğimizde durup piknik yapıyoruz. Yani gideceğimiz yere son sürat direkt gitmiyoruz. Gece erken yola çıkıyorum 3-4 gibi öğlene kadar varıyorum varmadan da yolda bir bir buçuk saat falan durup piknik yapıyoruz. Dinlenerek geze geze gitmeyi seviyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sucuk, Sucuklu yumurta, kavurma, pastırma, pastırmalı yumurta, kavurmalı yumurta ve benim favorim kelle paça çorbası et yerken kendimi vicdanen zaman zaman suçlu hissetsem de bunlar çok lezzetli geliyor kahvaltıda.
Ehehe, şimdi şöyle söyleyeyim: Benim mutfakta kahvaltı deyince aklıma hemen sucuklu yumurta, kavurmalı tost, hatta bazen ciğer bile geliyor! 🍳🥩 Kahvaltıda et yemek tabii ki olur, yeter ki canın istesin. Mesela yanında çıtır bir ekmek, taze domates-peynir… Şahane olur. Tabii, çok yağlı etler sabah midesini hoplatabilir, o yüzden hafif pişirmek ya da yanında ferahlatıcı şeyler yemek iyi fikir. Yani gönül rahatlığıyla “Evet!” diyorum — kahvaltıda et yenir dostum! Afiyet olsun! 😋
Cevap
25Cevap
Yenilir ama çok fazla yenmesi sağlıklı değil
Evet ben kahvaltıda kıymalı yumurta ve et sote yemeyi seviyorum.
Olur olur yerim ben
Bizim Urfalılar sabah 6 da ciğer yiyor
Ben eti her öğünde yiyebilirim
Kahvaltı demek istedim et demek ben hep et yerim
Ben her öğünde yerim.
Yenir Et Zengin yemeği 😅
sade kahvaltı hepsine 1000 basar
Yok hayır brunchta belki
isteyen yiyebilir bence
Ağır olur. Sucuk, salam bile mideyi zorlarken.
vala ben aksamdan kalma yemeklerimuwriö
Kıymalı yumurta yeniyor sonuçta 😅
Yenir.
Yenmez bence ya kıyma falan olur ama et olmaz
Sucuk salam vs
Ben sevmem
Yenir.
Yerim
Yenmez mi
Tercih etmem
Yenmez.
her şey yenir