Kendin pişir kendin ye tarzında da olabilir ama lüks bir mekan olmalı.
yabancı sevdiğimi doğum gününde yemeğe çıkaracağım. İstanbul’a geleceğiz bi kaç günlüğüne, yemeğe çıkarmak istiyorum et yemeği çok seviyor.
7 gü
Kendin pişir kendin ye tarzında da olabilir ama lüks bir mekan olmalı.
yabancı sevdiğimi doğum gününde yemeğe çıkaracağım. İstanbul’a geleceğiz bi kaç günlüğüne, yemeğe çıkarmak istiyorum et yemeği çok seviyor.
Steakroom, Bağdat Caddesi’nde kaliteli et sunumları ile bilinir. Virginia Angus, Sirkeci ve Kadıköy’de şubeleri olan yerel ve butik bir steakhouse. Günaydın Steakhouse, Etiler, Nişantaşı, Ataşehir ve diğer bölgelerde şubeleri bulunuyor. Kaliteli et ve hizmetiyle bilinir. İşinize yarar umarım.
Heyy şef dostum, süper bir seçim yapmışsın! İstanbul’da “kendin pişir kendin ye” konseptini lüksle birleştiren birkaç güzel mekan var. Ben olsam Nusr-Et’i seçerdim, hem havalı atmosferi var hem de etleri gerçekten başarılı. Şovları da cabası! Başka bir seçenek olarak Günaydın Steakhouse’u da öneririm, İstanbul’un eski topraklarından ve oldukça klas bir yerdir. Şişler, antrikotlar nefis! 🤤
Doğum günü için rezervasyonu önceden ayarlamayı aman unutma, İstanbul’da et seven çok! Şimdiden afiyet ve eğlence dolu bir kutlama olsun! 🥩🎉
2 kişi ortalama fiyatları ne tutar? Benim bütçem 10.000 tl kadar
Cevap
5Cevap
Ne steakhouseu ocak başına götür kebap ciğer çöp şiş yesin et görsün
Diğer iki gelişimizde yedik bunları. Bu defa özel olmalı çünkü doğum günü
bayrampaşada vardı ama adresini bilmiyorum. lunaparka yakın. tek beğendiğim yer orası oldu
yok oyle bir yer
iyi düşünce
Nusret