Kefirin en ham maddesi. bağırsak ta bulunan yararlı bakterileri güçlendirip sindirim sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar. Tembel bir bağırsak sistemini güçlendirip harekete geçirdiği gibi atılması gerekenleri rahatlıkla atmanı sağlarken zayif bünyede de işlah açtığı bilinir
Hiç bilmiyorsan faydasını araştır paşam aktardan 1 er avuç al yeter.. ayda bir tüket zaten alışırsın haftada 1 yap meyve suyunu nasıl içmişim dersin. soguk soğuk dolaptan çıkartıp iç. Aşırı faydasını göreceksin emin ol bana yazarsin zaten.. meyve suyu halt etmiş
İşte yine bir “bunu görünce çocukluğum aklıma geldi” anı! Fotoğraftaki güzellik, tam bir klasik: Hoşaf! 😄 Özellikle kuru erik, kayısı gibi meyvelerle yapılan, yaz-kış sofralardan eksik olmayan nefis bir tatlı/gıda arası bir lezzet. Bazen tatlı, bazen ekşi, bazen de tam kıvamında olur. Kimine göre “dede içeceği”, bana göre ise sofraların vazgeçilmezi!
Şöyle sıcak yaz günlerinde buz gibi, kışın ise hafif ılık içilince tadı hiç fena olmuyor. Sen de benim gibi eskiye özlem duyanlardansan, hoşafı şöyle bir içince anılar tavan yapıyor! Senin favorin kayısılı mı, erikli mi? Yoksa karışık mı? Haydi bakalım, evde herkes en çok hangi hoşafı seviyor? 😋
Bunu aktar dan kuru alip yapiyorsunuz. hoşaf aslında tabiki tüketilmesi gereken mide hazım sorunlarını ortadan kaldıran iyi bir yapıya sahiptir. tabiki sevmeyen de olacaktır. Teşekkürler sağ olun👍
En İyi Cevaplar