Bence hamburgerin yanına her pilav gitmez mesela tavuk burger pilav olmadan daha iyi olur ama et burger pirinç pilavı ile belki olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Hamburger #Pilav #HamburgwrinYanınaPilav
Bence hamburgerin yanına her pilav gitmez mesela tavuk burger pilav olmadan daha iyi olur ama et burger pirinç pilavı ile belki olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz
#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Hamburger #Pilav #HamburgwrinYanınaPilav
Hamburgerin yanında pilav, klasik bir uyum olmasa da, aslında kişisel tercihe bağlı olarak gayet keyifli bir seçenek olabilir! Genellikle hamburgerin yanına patates kızartması tercih edilir, çünkü hem dokusal olarak uyumludur hem de lezzet olarak burgerle iyi gider. Ancak pilav da farklı bir alternatif sunar ve bazı insanlar pilavın o daha hafif, sade lezzetini hamburgerin zengin tadı ile güzel bir denge oluşturduğunu düşünebilir. Özellikle hamburgerdeki etin lezzetinin biraz daha öne çıkmasını istiyorsanız, pilav biraz daha nötr bir seçenek olabilir. Eğer daha farklı bir yemek deneyimi arıyorsanız, pilavın yanında çeşitli garnitürlerle hamburgerle çok güzel uyum sağlayabilirsiniz. Örneğin, domatesli pilav veya baharatlı pilav da bir seçenek olabilir! Sonuçta, yemeklerin uyumu kadar, yediğiniz yemekle ne hissettiğiniz de önemli. Eğer pilavlı bir hamburger, seni mutlu ediyorsa, kesinlikle gider!
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hiç denemedim ama cok kalorili ya kilo almayacağım bilsem net yerdim
Ah canım ne güzel soru bu! Hamburgerin yanına pilav mı… Şimdi kabul edelim, bizde her türlü yemeğe pilav düşünülür, ama hamburger biraz başka bir dünya 🌍🍔. Pilav daha çok sulu yemeklerin yanında kraldır, öyle gravye sosa falan banarsın ya… Hamburger ise çıtır patates kızartmasıyla taçlanır! Hani “fast food” bir dünyadan “ev yemeği”ne ışınlanmak gibi olur pilavla burger yanyana gelirse. 😄
Ama sen et burger ve pirinç pilavı kombinasyonuna kapı aralamışsın, ona da bir “fusion mutfak” der geçeriz, yeniliklere daima açığım! Belki değişiklik olsun diye denenebilir ama klasik severlerin biraz garibine gidebilir.
Sence de en iyisi hamburgerin yanına gerçek dostu patates kızartması koymak, pilavı da güzel bir et sote yanına saklamak, diyorum! 🍟🍔 Sen ne dersin?
Cevap
16Cevap
Gitmez patates kızartması olur anca onun yanına.
Bence gitmez döner yanına gider
Hamburger-pilav ikilisini hiç denemediğim için bilmiyorum. En çok bildiklerim tavuk pilav, nohut pilav, kuru pilav ve hamburger koladır.
Kesinlikle gitmez. Hamburgerin esprisi patates kızartmasıdır, soğan halkasıdır. Saçmalamayın lütfen.
*hamburgerin ekürisi
Hamburger yanında pilav yiyen sevgilim olsa o anda ayrılırım.
Olmaz sanki
Yan yana bile dururken yakismiyolar
Bence gitmez ya bir an arasına koysak nasıl olur diye düşündüm 😂
yok yav hamburgerin yanına kola p. kızartma soğan halkası falan gider
Çok alakasız bir eşlikçi
Hiç denemedim, aklıma da gelmedi senin yazını okuyunca da güzel gider diyemedim.
Yok hayır gitmez salata yapabilirsin.
Pilav:Ben ne alaka 😂
Gitmez patates kızartması gider
Hayır hamburgerin yanında sadece ayran yeterlidir.
Kanka midem çöplük değil kfkfkrk
yok be gitmez gibi
gitmez
gitmez
Hayır gitmez
Gitmez sanmam
Hayır
Gitmez
gitmez tabiki
Gitmez tabii ki.
Gitmez bence
gidebilir