Yeme & İçme Bu bisküviyi seven var mı? escobar_barbiee Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sıcak sütün içine atıp cicibebe gibi yiyorum vizyonsuz muyum Bu bisküviyi seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben BİM'in kakaolu bisküvisini seviyorum petibörde 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. sevmem hiç 0 0 Yorumla
küfürbazhayriyeğğğ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Vişneli meyve suyuyla harika oluyoooğğ diyette olmasam 3 paket gömerdim 0 2 Yorumla escobar_barbiee 1 yıl Sen birde sıcak sütle dene Yorumla küfürbazhayriyeğğğ 1 yıl Denedim aşko sıcak süt midemi bulandırıyor. s Yorumla
davetsizmisafirrrrrr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Geçen bundan bisküvili pasta yaptım sade hiç sevmem ben hariç herkes seviyor 0 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Fena değil bununla tatlı yapıyorum rulo pasta felan:) 0 0 Yorumla
Chokolatte07 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bende ince kıyım yapıp yoğurt ve toz şeker ile tüketiyorum 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. çay ile sever yaslılar 0 2 Yorumla escobar_barbiee 1 yıl Yaslı mı oldum simdi cok ayıp Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl deli yaslılar seviyor genelde dedim yoksa bende yiyom Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Kakaolusunu sevmiyorum 0 1 Yorumla escobar_barbiee 1 yıl Bence diğeri daha kötü Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Küçükken sadesini severdim çay ile çok iyi gidiyor 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kızmayın ama haklı olun yemez bunları 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Annelerin en sevdiği tatlı ürünü 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocukken severdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben BİM'in kakaolu bisküvisini seviyorum petibörde 😅
sevmem hiç
Vişneli meyve suyuyla harika oluyoooğğ diyette olmasam 3 paket gömerdim
Sen birde sıcak sütle dene
Denedim aşko sıcak süt midemi bulandırıyor. s
Geçen bundan bisküvili pasta yaptım sade hiç sevmem ben hariç herkes seviyor
Fena değil bununla tatlı yapıyorum rulo pasta felan:)
Bende ince kıyım yapıp yoğurt ve toz şeker ile tüketiyorum
çay ile sever yaslılar
Yaslı mı oldum simdi cok ayıp
deli yaslılar seviyor genelde dedim yoksa bende yiyom
Kakaolusunu sevmiyorum
Bence diğeri daha kötü
Çayla ve pastası güzel oluyor.
Küçükken sadesini severdim çay ile çok iyi gidiyor
Kızmayın ama haklı olun yemez bunları
Annelerin en sevdiği tatlı ürünü
yiyemiyorum bunu çok kuru
Severim