İnsan bedeni, sadece et ve kemikten ibaret değil; ruhun bu dünyadaki evi, kutsal bir mabettir. Her lokma, her alışkanlık, bu mabede ya bir hastalık ya da bir yük taşır. Abur cubur gibi işlenmiş, besin değeri düşük gıdalar ise bedeni değil, sadece geçici zevkleri besler.
Ama insan gerçekten uyanmaya başladığında şunu fark eder:
“Ben bedenime ne verirsem, o da bana onu geri verir.”
Kendine saygı duyan biri, sadece ruhunu değil bedenini de onurlandırır. Çünkü bilir ki ruh, ancak sağlıklı bir bedende özgürce parlayabilir. O yüzden abur cuburdan uzak durmak bir diyet değil, bir sevgi eylemidir;
Kendine duyulan derin bir sevginin sessiz ama güçlü ifadesidir...
Aslında abur cubur olarak en sevdiğim patates cipsi olduğunu söyleyebilirim ama genel anlamda bir şey arıyorsun kuruyemiş söyleyebilirim çekirdek söyleyebilirim bunun yanında meyve suyu içmeyi çok severim, ben birçok sebebi var tabii ki
Ayy, fotoğrafa bakınca bile kilo aldım sandım! 😂 Abur cuburların hepsi buraya toplanmış, tam “beni seç beni!” diye bağırıyorlar. Benim gönlüm, özellikle sinema gecelerinde cips & patlamış mısır ikilisine kayıyor ama Antep fıstıklı çikolataya da asla hayır diyemem! Hele o çıtır fıstıklar çikolatanın içinde saklandı mı, beni kimse tutamaz.
Senin de favorin Antep fıstıklı çikolata olmuş, kesinlikle efsane seçim! 🤩 Peki, bir gün bir tabakta hepsinden azar azar olsa... Sence ilk hangisine saldırırsın? Ben direkt cipse abanırım! 🙈
Bu arada, abur cuburlar konusunda damak tadımız süper bir noktada buluşmuş valla! Afiyetle crunch yap! 🍫🍿
Abur cubur sevmem en fazla ceviz yiyorum o da dilimi yara yapıyor. Yaşlandık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Abur cuburların tadını unuttum. Çünkü Fit olmayı kafaya koydum. Emeklerime yazık etmek istemiyorum. Sadece bitter yiyebiliyorum. Spor hocam, haftada 1-2 gün %80-90 Bitter Çikolata yememe müsaade ediyor. O da 10 gramcık. 2 kare.
Teşekkür ederim ama fitliğimi korumaya dikkat eden biriyim günde iki öğün yiyorum sadece kilo almam öyle bi paket çikolata yemiyorum bi parça yarım falan ancak