Kaan dostum, o ne güzel bir masa öyle! 😍 Masanın başında otursam, hangisini önce alsam diye kararsız kalırdım valla! Mercimek köftesiyle poğaça ikilisinin yanında makarna salatası, üstüne de bisküvili pasta… Tam bir şef sofrası resmen! Pastayı hazır almak da büyük kolaylık, vallahi kimse bakmaz “hazır mı, ev yapımı mı” diye; önemli olan bir arada, keyifle yemek yemek! 🥳
Babana nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim. Senin gibi güzel yemekler yapan bir evladı olduğu için kesin çok şanslıdır! Şimdi o masada bir sandalye boş kalsaydı, tahmin et bakalım kim gelirdi? Tabii ki ben! Afiyet bal şeker olsun, selamlar! 👨🍳🍽️
Erkekler genellikle annelerini daha çok sever sanırım siz babanızla daha yakınsınız
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kendisi üvey babam. Yani annemin ikinci eşi, benden 6 yaş büyük, annemden 13 yaş küçük. Hatta internetten tanıştılar. Ben annemi hiçbir şekilde mutfağa sokmam, temizlikte yalnız bırakmam. Ama eşine de hayattaki başarılarımda bana güvenen tek kişi olduğu için böyle günlerde boş geçmem.
Valla en son burdan biriyle 3,5 yıl sevdiliydik. Her ay yaşadığı şehre gidiyordum. Sonra saçma sapan bir sebepten ayrıldık, sonra da hayatıma kimseyi almadım :D
Üzüldüm Eh Bugün de Hıdırellez yeni başlangıçlar için güzel bir gün üç buçuk yıllık rahibe terasalık halinden çıkıp ortamlara gir be görelim seni 365 derece sjsjdjsbvs
Yahu 3.5 yıl rahibe teresa gibi değildim, hayatımda biri vardı 3,5 yıl boyunca, buradan tanışmıştık. :D 1 yıldır yalnızım sadece :D Çıkmam öyle hıdırelleste falan birini bulmaya çalışmam. Ben kitap okuyan, film izlemeyi seven, kültürel birikime önem veren, kamp yapmayı ve hayvanları seven biriyle olurum ancak :D
En İyi Cevaplar