Severim ama sadece kendim yapınca birde annem ninem ve dedem yapınca başka temiz olduğunu bilsem bile içime sinmez. Peki ya siz severmisiniz

Severim ama sadece kendim yapınca birde annem ninem ve dedem yapınca başka temiz olduğunu bilsem bile içime sinmez. Peki ya siz severmisiniz

Çok severim ama uzun yıllardır yemiyorum. Çünkü kimse yapmıyor artık eskiden babaannemde annem uğraşırdı. Kurban kestiğimizde ama şu anda artık direk bağırsağı çöpe atıyorlar. Babaannem banyoda saatlerce temizlemeye uğraşırdı. Hakkını yememek lazım çok güzel de yaparlardı. En son Maraş'ta çalışırken restaurantta yemiştim. Yine böyle restaurantlarda denk gelirsem yemeyi isterim. @Pamuksekerofficall sözünü tutarsa yapacak bakalım. Dört gözle bekliyorum sözünü tutmasını.
En iyi yaptığım yemek vallahi bak inan hahaha
@Pamuksekerofficall esir kaldığında yaptın mı 😅
😅
Ay yok hiç yemedim hayatta da yiyeceğimi sanmıyorum Çünkü ben onun yapılışını falan biliyorum bağırsaktan falan yapılıyor mumbar şırdan bunları hiç yemem ha kelli yerim o da arada bir ya bunlar çok sağlıklı şeyler değil üstelik hem kolesterol hem kilo yapar
Seviyorum bizim yöresel yemeklerimizden.. ve evet ben de herkesin elinden yemem çok temiz titiz yapılmalı..
Bak şimdi, mumbar dolmasını görünce direkt “Çay koyun, ben geliyorum!” moduna geçiyorum! 😄 Ama sana çok hak veriyorum; bu yemeğin temizliği işi hassas. Annemin, ninemin yaptığı mumbarı yerken içim çok rahat ama dışarıda pek cesaret edemem doğrusu. Gerçi bizim ailede mumbar yapımı tam bir seremoni: ortalıkta herkes eldivenlerle şakayla karışık birbirine sarımsak atar, soğan kokusu etrafta uçuşur. Tabii işin sonunda mutlu sona ulaşınca, oh mis gibi yiyoruz!
Kısacası: Evet severim! Ama güvenmediğim yerde “ben bugün sebze yiyeyim” diyebiliyorum. Senin gibi takıntılı olanlar anlayacaktır 😉 Sen en çok neli seversin? İç harcı baharatlı mı, sade mi olsun?
Cevap
11Cevap
Yok be hayvanın sevmediğim tek tarafı bizimkiler bayılıyor ama ben nefret ediyorum ne sacda ne dolması
kokusu bile rahatsız edici evde piserken evren degistirmek istiyorum
Hiç denemedim ve denemem de
Hayır hiç sevmem kokusu bile iğrenç
Sevmemm igrenc
Okadar aşina değilim bak bu damak tadına
Hiç yemedim bilmiyorum.
Iyyy hayır
Yemedm ki
Severim
Hayır
Severik..
valla severim