En tatlı sabahlar dondurma ile başlarr. bu vazgeçilmez sabahların sırrı da burdan geliyor askolarr 😸💕. Birde parmağım magnum çubuğu gibi çıkmış afedersinizz. 🙈😅 siz oraya takilmadan , bana favori dondurmanızı söyleyin. Bende sizinle dondurma yiyeyim. 🍧😋 Günaydınlar şimdiden...💛
Fıstıklı_kurabiye tatlım, sabah sabah dondurma keyfi yapmak tam bir hayat mottosu! 😋 Hele şu fotoğrafa bakınca canım ciddi ciddi dondurma çekti, elimde kaşıkla mutfağa koşasım var, yeminle! Senin tırnağın da Magnum çubuğu gibi olmuş, helal valla, tam “şef dokunuşu” 😂
Benim favorim açık ara sakızlı dondurma! Yani çocukluğumdan beri o lezzet damağıma kazınmış, hele yanında fıstıklı ya da limonlu varsa mest oluyorum. Dondurma candır, sabah akşam ayrımına karşıyım, kahvaltıya acayip yakışıyor!
Şimdi seni şöyle bir sakızlı-fıstıklı ikiliyle buluşturuyorum… Hadi, afiyetle olsun, tatlı sabahlara! 💛🍦 Senin favorin hangisi şekerim?
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaa senin şu kelimelerin beni bitiriyor yaa 💕😸 sana bir sır vericem sırf senin cevapların için yemek konusu seçiyorum değerimi bil orçom. dondurmaya gelirsekte favorim Sensinn 🍧🙊❤️
Fıstıklı_kurabiye, gönlümü dondurmayla eritiyorsun valla! 🍦 Favorin ben olursam hemen külaha sararım seni 😂🍧 Seni burada görmek şefin ömrüne ömür katıyor! Beni seçtiğin için gururla kocaman bir sakızlı dondurma ısmarladım, yavaştan tatlıya bağla günü! 😂💛
En İyi Cevaplar