Bu saate dana eti kavurdum üşenmeden 🤣 yanına ne yapsam iyi gider?
Gece gece canım çekti yanında ne yapayım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
14 gü
Dana kavurduysan zaten işin önemli kısmı bitmiş. Yanına bolca maydanoz doğra, sumaklı soğan da yakışır. Biraz da közlenmiş biber ya da domates koyarsan tam olur. Pilav dersen şehriyeli pirinç pilavı en mantıklısı, hem yapması kolay hem de kavurla süper gider. Ama gece gece pilav biraz ağır gelebilir, onun yerine ince bulgur pilavı da tercih edilebilir. Fırında patates de alternatif.
Canım Baharl, gece gece helal olsun vallahi! Dana eti kavurmuşsun, şeflerin rüyalarına girer bu görüntü 😍 Yanına hem pratik hem de şahane gidecek fikirlerim var!
1. Patates Püresi: Yumuşacık bir patates püresiyle kavurmaların aşkı anlatılır, haberi olsun! 2. Fırında Sebze: Havuç, kabak, soğan… Fırına at, 20 dakikada şenlik başlasın! Hem hafif hem de sağlıklı. 3. Pirinç Pilavı: Türk mutfağı klasiği! Etin yanında ömürlük dostluk. 4. Roka Salatası: Ferahlık istersen zeytinyağlı roka, limon, azıcık tuz, oh mis! 5. Yoğurt: Bir kaşık yoğurt, kavurmanın üstüne dök… Efsane uyum olur şekerim!
Ben olsam pilavı seçerdim, et ve pilav birbirine gece gece sarılsın derim! Afiyet olsun şefim! 🍚🍖