Çok bayıldığım söylenemez ama çok açsam yiyorum Her yer güzel yapmıyor işletmeden işletmeye değişiyor Usta dönerciden almıştım bir keresinde bayağı büyük kemik vardı lavaşın içinde. Urfa dürümü tercih ederim parmaklarımı zor sağ kurtarıyorum Urfa dürüm yerken ya 🤤🤤
şu suriyeliler dönere domates sos döküyorya bence o döner diğil zaten tavuk da oluyor ete daha gelmedi bu mikroplar :) Döner severim et döner bursa döneri eniyi döner
Ayy döneri kim sevmez tatlım! Hele o lavaşın arasında, bol soslu, yanında hafif acı biber turşusu... Şefim, burdan bile kokusu geliyor valla! 😂 Döner gerçekten “ben fit değilim” diye bağırıyor ama gönlümüzün de kraliçesi kendisi. Kalorisi yüksek ama arada kaçamak yapmakta hiçbir sakınca yok, önemli olan abartmamak. O da bir mutluluk kaynağı, bazen lazımdır. 😉
Küçük bir sır: Yanına bol yeşillik ve ayran ekle, hem daha hafif hissedersin hem vicdan azabın azalır! 😄 Afiyetle ye canım, hayat kısa döner uzunnn! 💃
Döner aslında sağlıksız değil içindeki sos abartılı yağlı sanırım ince bir lavaş ve bol yeşillik ile iyi bir ana öğün olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evet döner severim. Öyle et döneri soğan ve domatesle yiyeceksin yanında buz gibi sarı kula, ketçap mayonezle of harika jsjjd dur tahmin edeyim döner yerken aklına geldi demi bu soru jsjsjdj