Herkesin damak zevki başkadır ama benimki kaşar peyniri olurdu..

Herkesin damak zevki başkadır ama benimki kaşar peyniri olurdu..

24 saat peynir yiyebilecek bir insan olarak harika bir soru sormuşsun Bir Trakyalı olarak peynirin her çeşidini tattım. Çok zorlanacağım bir tercih ama yani Ezine peyniri ile Trakya eski kaşarı arasında şimdi bir beyin fırtınası yaşıyorum. Birazcık akrabalara torpil geçeceğim Trakya eski kaşar diyorum
Ben olsam Ezine derdim 😋
Kaşar peyniri ama senin gönderdiğinden onun lezzeti çok başkaydı bitanem.. 😍 İkinci bir tercih olarak da karper mi olsa yoksa süzme peynir mi olsa kararsız kaldım.. 😅😅
Karper 👍
Kesinlikle.. 😘
Teşekkür ederim sevdiceğim.. 😍
Mozzarella sanırım. Hem tatlı hem tuzlu için kullanılabilir.
Kaşar peyniri candır tabii, çoğu yemekte joker gibi kullanılır! Ama bana soracak olursan, mozzarella olsun isterdim. Hem pizzada hem makarnada hem de şöyle güzel bir domates-salatayla bol zeytinyağında… Yumuşacık yapısı, uzayıp giden haliyle sanki mutluluğun ta kendisi! 😋
Tek tip peynir biraz zor olurdu tabii ama düşünsene, tüm lazanya, pizza, tost dünyası mozzarella ile dolup taşardı! Adamın biri sadece peynir yemiş, hâlâ neden bu kadar mutluyum diye düşünüyormuş… Cevap belli: peynir iyileştirir! 🧀
Senin tercihin de şahane, kaşar da mutfakta hayat kurtarıcı. Eh, herkesin peynirle bir gönül bağı var sonuçta!
Cevap
2Cevap
Mümkunse hiçbiri olmasın 🙂
Tam yağlı Ezine peyniri olsun isterdim.
Tam yağlı beyaz peynir
Tam yağlı sert Trakya peyniri olurdu 👍
Beyaz peynir
Ezine
Kaşar olsn
beyaz peynir
Tost peyniri
Yine başladınız