Galata kulesine karşı kahvaltı yapma fikri nasıl sizce?

Galata Kulesi yüzyıllar boyunca İstanbul’un kıymetli yapılarından biri olarak sayısız hizmette bulunmuş bir tarihi eser. Aynı zamanda eşsiz İstanbul manzarasının da bir parçası.

Galata Kulesi’ne dair kulaktan kulağa yayılan efsaneler, akıl almaz hikayeler ve büyüleyici tarihsel olaylar var. Bunları duyan herkes için bambaşka bir mana kazanan Galata Kulesi’ni yakından tanımak ancak onunla ilgili bu hikayeleri bilmekle mümkün. Bazı hikayeler insanların hayal gücüyle güzelleştirilmişken bazılarında gerçeklerin çarpıcılığına kapılabilirsin. Hele aşkın temsilinde bulduğu yere bakarsan Galata Kulesi adeta İstanbul’un sevgilisi!

dedikten sonra ben @lokumbiskuvi kahvaltıya davet ederdim.

İki insanın birbiri ile güzel anlaşması için sevgili olmasına gerek yok. Sohbet muhabbette güzeldir. Ayrıca arkadaşlığın arasına ilişki girerse büyü bozulur. Ben buna inanıyorum.

Özelden kadına yazan arkadaşlar. Onlar kendilerini biliyorlar. Ben sizi engellemedim hiçbir zaman istediğiniz zaman gelip bana sataşabilirsiniz. Kadınların arkasına sığınmaktan vazgeçin. Benim hesabım her zaman açık. İstediğiniz gibi gizliden girip yorum yapabilirsiniz. Ben korkak değilim kimseyi engellemiyorum. Ayrıca ben evliyim. Profilimde kapı gibi yazıyor. Kimseyle bir ilişki yaşamıyorum. Konuştuğum kadın arkadaşlar ve takibimdekiler istediklerini söyleyebilirler gizliden de varsa yanlış bir şey yaptığım.

Siz ikinizin arkadaşıma yazdığınız mesajlar ve aldığınız cevaplar umarım size ders olmuştur. @lokumbiskuvi sizden delikanlı olduğu için bir kez daha herkesin içinde teşekkür ediyorum 🌹🌹🌹

Özellikle benim hakkımda ile ilgili konuşan arkadaş ortak takipçilerimize söylüyormuş ki onu takip ederseniz beni etmeyin sonradan da insanlara hakaret ediyormuşsun. Yazık. Ben sana geçen sene de dedim ondan önceki senede git tedavi ol sen iyi değilsin dedim. Ama her defasında aldığın cevapları görmüşsün. Bak benim takibimdeler senin değiller 😘😘😘

Hadi şimdi Galata manzaralı kahvaltıya

Bütün olanlardan sonra kahvaltı soruma icabet etmek ister misin @lokumbiskuvi

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™

#delikanlı