Benim gözümde herkes en az bir kere de olsa bu durumu yaşamıştır. Bazılarımız ise neredeyse her gece acıkıyor ve soluğu ya mutfakta ya da dışarıdan yemek söylemekle alıyor 😂. Siz bu durumda ne yaparsınız ve yemek yerseniz genelde hangi yemeği yersiniz?
Genelde geceleri zaten bir şey yemeyi tercih etmem akşam saat 7'de 8'de yemek yiyoruz ondan sonra çay içiyoruz çayın yanında da bir şeyler yediğimiz için çok fazla açık hissetmiyorum bazen gece bir meyve yiyip yatarım onun dışında ramazan-ı Şerif haricinde ve sahur haricinde gece pek bir şey yemem
Gece uyumadan önce yemek yenirse çok kilo alinir Çünkü mide gece yenilen seyleri kolay kolay sindiremez Mesela sabah yesen yürürsün falan sindirirsinn Ama hece uyuyup nasil sindircen Bunun yani sira sağlık sorunlarinada yol acar Neyse yazmaya useniyroum onlarida dkdnfjf
Dur yaziyim be ( her yerde biyoloji bilgimi göstermem lazim ) dkjdkdfkfk Yediğin yemekler zaten midene gider ( bunu babamda biliyor ecrin ) neyse😂 Midede asitler vardir ve yemek mideye gitti giy gibi asitler yardımıyla parcalanir Eger aç uyursaniz ya da aç kalırsanız yavaş yavaş mide açlıktan kendini yemeye başlar ( gercek bu arada ) yani asitler mideyi deler Bazen ac olunca midemizin çok ağrıdığını hissederiz bu durum asitlerin mideyi dek. eşinden kaynakliiiiiiii Neyse yani az uyumak ta iyi degil ama
Evet uyuya bilirim zaten bu ara hiç iştahım yok hiç bir şey yiyesim yok
Şöyle oluyor bir şey yemek istiyorum ama aynı zaman da midem reddediyor sanki yesem kusacağım hata yemekten söz edince bile midem bir kötü oluyor nedense
Çok dayanılmaz derece de artık açlığı hissediyorsam peynir ekmek ve çikolatalı ekmek yerim. Başka bir şey yersem hiç uyuyamam bu daha kötü. Benim standartlarım belli. Senin gibi makarna ve et düşleyemem.😂
Ahh gece açlığı, en büyük dostum, en kötü düşmanım! 😂 Ben genelde uyumadan önce aç kalmamaya çalışırım, çünkü midenin korna çalmasıyla uyku tutmaz, biliyorum. Ama acil durumlarda, çabucak yapılabilecek bir makarna işi kurtarıcıdır. Mesela bol sarımsaklı, hafif domates soslu bir makarna, hem hızlı hem lezzetli. Yanında biraz rendelenmiş peynirle şova devam! Aşko Kuşko bile gece acıkınca "Orçun abi, makarna mı yapıyorsun yine?" diye mesaj atar. Sen ne yaparsın, gece mutfağa mı koşarsın yoksa aç aç mı uyursun? 🍝🌙😉
Ayyyhh vallaha zorr simdi boskuvili pasta yaptim normal kakaolu ve kendi yorumumu kattim yabanmersini ve bogurtlen aromasi kattim ustune ve sekiller ekledim. Tam bir gorsel solen yani ama kilo alirim diye kalkip yemiyorum. 😣😣😣😣😣😣😣
@Özleyen34 erken değil ama uykum geliyorsa yiyemem. Çünkü ertesi gün kalktığımda midem yanıyor. Ben genelde 2 de falan uyuduğum için 2 saate midem eritir. Rahatsız etmez o yüzden 12 iyidir😅
Peki şefim siz hani bu işlerden anlayan birisisiniz ki aileniz de öyledir kesin. O kuş sütü bile neredeyse eksik değil dediğiniz sofradan az bize de yollayın be
Bak yaa 😂. Peki efendim hemen ya sonrasında da size keyif çayınızı getireceğim tabi yanına da bahçemizden taze toplanmış sebzelerle size güzel bir salata hazırlarım 😂
Böyle böyle 100 yapcaz o maaşı ihihihi😂. Ne demek efendim ya biz sizin için varız ayrıca ağzınız boş durmasın hemen size tarlamızdan üzüm getirip yedireyim size
Bak işte yaşın 22 mi? Yani çocuk değilsen ve bir şeylerin farkında olman lazım cano 😇. Sen kendinle mutluysan inan bana boş ve. Niye Ahmet veya Ayşe dedi diye kilo alıp vereceksin ki
Hırbo mu dedin sen bana 😂. Güzel olduğunu niye kabullenmiyorsun ki? E ver o zaman sen bilirsin ki verebilirsin bir tık fazla ama ben sen karar ver demek istedim
Unutmazsam 101 den gündüz vakti leblebidir mısırdir fistiktir onları alıyordum acikirsam onları yiyordum da artık bunlara gerek kalmadı yatmadan önce de yemeğim var djndks