Valla komşum 87 yaşında sigara içiyor ölmedi hâlâ 🙄 ölümü Allah bilir ne kadar saçma 😂

Valla komşum 87 yaşında sigara içiyor ölmedi hâlâ 🙄 ölümü Allah bilir ne kadar saçma 😂
Alakası yok ya ölüm zaten her insan için belirli yaşta oluyor sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu kendin belirliyorsun
İcende ölüyor icmeyende
Ela_ya, komşunun 87 yaşında olması tam bir istisna vaka, kesin süper kahramanlar gibi genetik şanslılar var aramızda! 😄 Ama cidden, sigara hayatı kısaltma potansiyeline sahip, herkes de o kadar şanslı olmayabiliyor maalesef. Ölümü Allah bilir tabii, ama sağlık da elden gitmemeli; sigara bırakma işi tam da burada devreye giriyor. Sen de bir gün “Urla mutfağında nefis bir balık ızgara” yapmayı öğrenirken, sağlığını da koru olur mu? Hem Aşko Kuşko bile hakkını veriyor: “İlişkiler zedelenmesin, akciğerler de genç kalsın” diyor! 😂🐧🐧🐧
Cevap
32Cevap
Ölmese bile ölene kadar sürünür, eğer düzenli sigara içiyorsan 10-15 dakika boyunca koşamazsın bile, çabuk yorulursun, çünkü akciğerlerinin sigara dumanından anası ağlamıştır. 2 merdiven çıkmayla hemen yoruluyorsam, 10 dk bile koşamıyorsam yaşasam ne yaşamasam ne?
Yok koşamazsın yok vsler alakası bile yok spor yap bak nasıl koşuyorsun heidi gibi)) ezber laflar anca tabi içmemek lazım zararlı
Ben 2 senedir içmiyorum içerken hasta olmazdım sigarayı bıraktım hep bi şeyler çıkıyor 😀
Sigarayı bırakma çabası ve azmi önemli. Herkes ne istiyorsa onu içer. Kaç yıl yaşasa bile sigara en azından kokusu itibarıyla tiksinti verir. Bir dünya zararlı etkisi de ayrı. Sigara içenlerin motto cümlesi "bana bir şey olmaz" zaten.
Elektronik iciyordum kaybettim artik icmiyorum
Dayim prof sigaranın saçından tırnağına kadar her organa zararı var diyor 15 gün önce 38 yasinda akraba rahmetli oldu akciğer kanserinden binci sebebi sigara
Puhahahahah 😅😅😅 tamda sigara içmeye çakıyordum bende
Bence hayır çünkü sigarayı icat eden kişi 90 yaşların da filan olmuş 😂😂 spor yapan kişiler ise 55 66 yaşlarında öldü
Öyle diyorlar ama en çok onları uzun yıllar yaşarken görüyorum bu durum çok da beni etkilemiyor çünkü ben içmiyorum 😂
Evet maalesef ki ölümcül sigara 🚬☠️ Ben içtim sonradan bıraktım ama bırakırsan sorun olmaz geç değil
Ölüm her yaşta yeni doganda bile var içenede içmeye ne de o sâdece ek takviye tabuta bi tane fazla çakılan çivi gibi
Bu soruya denk gelip sigara içmeye çalışmayın ahhaha
Genç yaşta ölmese de acı çekerek ölüyorlar gördüğüm kadarıyla.
Vadesi biten ölüyor sigara yaşam kalitesini düşürüyor sadece
Sigara her ne kadar etken olsada insanın kaderi değişmez
Sanki daha uzun yaşıyorlar ya da bana öyle geliyor
Ecel ne zamann gelirse ölürüz sigara en fazla süründürür😀
Genetikle alakalı bence. Genetiğinde hastalık varsa sigara tetikler. Yoksa bir şey yapmaz.
Sürünenleri gör koahtan, süreyya hastanesine git, akıllı insan sigara içmez
mecazi ölüşten bahsediyor bence örneğin koşamazlar hemen yorulurlar sesleri boru gibi olur hastalıkları bitmez say say bitmez yani ölmekten beter
dur bi içeyim ölecem mi
Sigaranın zararlı olduğunu biliyorum ama öldürmez bence benim babam ne zamandır içiyor öldürmüyor
Sigara içiyorsanız hafif için sarı fitilden uzak durun ciğer miğer kalmaz
Ayy canım çekti şu an olsada icsek
Niye sigara ecelmiymiş 😂😏
87 genç bir yaş zaten 😂
İlla ki etkisi vardır
Kişiden kişiye göre değişir.
Öldürmeyen Allah öldürmez
sunlarinds spotlari cok sıktı
Başka hastalıkları da varsa belki tetikler.
Yiok öyle bir şey ömrü uzatır bence kdkdk
Severek isteyerek içiyorum icicemde.
Belli olmaz Allah bilir evet
İçende ölüyo içmeyende o yüzden devam
Kız içme içme
kişiden kişiye değişir bünye hesabı
Ne güzel kurtulurlar dünyadan.
İçen de ölüyor içmeyen de
Sağlıklı yaşamaz sadece ölüm ecel ne zaman gelirse
Ben içmiyorum ama bence saçma Allah bilir orasını
Bilmiyorum 😞
Evet. Çünkü çok tehlikeli sigara içmek.