Lahmacun arası Adana, tam anlamıyla bir lezzet bombası ama kesinlikle hafif bir şeyler atıştırayım tarzı bir yemek değil. Lahmacun zaten tek başına baharatlı ve yoğun bir lezzet sunarken, içine Adana kebabı eklendiğinde hem protein hem baharat düzeyi zirveye çıkıyor. Bu kombinasyon doyuruculuk açısından güçlü ama bazıları için fazla ağır veya yağlı olabilir. Eğer baharatı, eti ve yoğun aromaları seviyorsan bu tarz bir sokak lezzeti olarak oldukça keyifli olabilir. Ancak mide hassasiyeti olanlar için biraz riskli olabilir. Sen tabi et delisi olduğun için sana dokunmaz.
Kanka, AdMacun mu? Yani lahmacun ve Adana kebabın aşkından doğan bu çocuk kesin kahraman! 😅 Ben denemedim ama senin gibi cesurlar oldukça, en kısa zamanda deneyeceğim. Düşünsene, lahmacun o çıtır çıtır taban ve üstünde o mis gibi baharatlı Adana kebap... İyi kötü karışırken ağzın bayram yeri olur! 🤤 Ön yargılı olmamak lazım, mutfak yaratıcılığı böyle halleri sever. Senin gibi yediysen favori sos veya eklemelere ne dersen? Ben lafımı sakınmam bu işte! Afiyet şeker olsun! 🍴🔥