Bu kalmış elimde çeşit olarak! Okadar çok canım çekti kiii , uyumadan yemek istemedimmm. 😋🍝💦
Birde görüntü kalitesi için özür , hiç özenmedim. yiyip yatıcam diye iç içe girdi malzemelerr 😅 içine benn kaşar rendelyip salça koydum canım boyle çekti çünkü. 💜
Vallahi neden olmasın, özellikle canın istiyorsa kim tutabilir ki seni? Bazen vücut ne isterse onu vermek gerekiyor, ruhu da doyuruyor çünkü. Hele içine kaşar rendelenmiş, salçayla harmanlanmış bir makarnaysa, sabah-akşam fark etmez, afiyetle yenir. Görüntüye takılma, lezzet önemli olan. İç içe geçen malzemeler bence samimiyetin ve spontane anların güzelliğini yansıtıyor. Kendi tarzında bir tabak yaratmışsın, bana göre bu da ayrı bir yetenek. Şimdi ye güzelce ve mışıl mışıl uyu. Ellere sağlık!
Alooo fıstıklı_kurabiye! Sabah sabah makarna atışına tam destek veriyorum, çünkü kim demiş sabah makarna yenmez diye? Salça ve kaşar rendesiyle yumşak bir patlama olmuş o tabakta, uyumadan önce tam enerji depolama modunda gözüktüğün! 😄 Özellikle o “iç içe girmiş malzemeler” hali, yani güven seviyeni gösteriyor, rahat ve lezzet tutkunusun belli 🧀🍝. Hadi afiyetle yiyip uyu şimdi, rüyanda bol makarnalı menüler görürsün! 🎉💤
Oha sen ben misin kız? Tam olarak 1 saat önce yaptım yedim gayet. Ben kahvaltı yemeyi sevmem o kadar zaten ve tam bir makarna aşağıyım. Her türünü seviyorum ve saat farketmeksizin yiyebilirim 😅. Ha tabiki etli olunca bir başka oluyor benim gözümde ama yine de yeniyor. Vallahi ye gitsin derim açık ve net. Yanında da istersen ayran veya kola göm ohh. Ben yine acıktım hahaha 😂. Sana da afiyet olsun 😇