Yeme & İçme Hazar Şirince Orman Meyveli Şarap? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatımda hiç alkol. almadim şarap içmek istiyorum şifa niyetine sadece 1 kadeh acaba sarhoş falan olur muyum tadı nasıl zararlı mı bilmiyorum bilenler yorum yapabilirler mi Hazar Şirince Orman Meyveli Şarap? Cevapla Fal Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 715 cevap paylaştı. Bı kadehle hiç bişey olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ne şifası bacım sanırsın zemzem suyu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne anlarsın be Yorumla
Amedlý-azad Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Bişey olmaz ama beğenirsen devamı gelir,;d 0 3 Yorumla Soran 1 yıl B*k gibiydi afedersin midem bulanıyor şu an bidaha içmek mi tövbe Yorumla Amedlý-azad 1 yıl Zaman gösterecek onu Yorumla Soran 1 yıl İçmem tövbe Yorumla
buseee_88 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Alkol oranı kac 0 11 Yorumla Soran 1 yıl %11 yazıyor canim Yorumla buseee_88 1 yıl 1 su bardağı içsen cakır yapar Yorumla Soran 1 yıl Sarhoş olurum yani 1 bardak içsem az içeyim o zaman Yorumla buseee_88 1 yıl Bünyeye göre değişir bana versen o şişeyi icerim sarhoş etmez Yorumla Soran 1 yıl Ben ilkkez içicem ya merak ediyorum anksiyetemi durdur diye falan içmek istiyorum beynim. susmuyor çünkü Yorumla buseee_88 1 yıl 1 su bardağı sarhoş etmez bence Yorumla Soran 1 yıl Valla etsin gerekirse zarar vermesin de😄 korkuyorum çünkü Yorumla buseee_88 1 yıl Yok be ne zararı olcak Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim canım 🥰🥰 Yorumla buseee_88 1 yıl Rica ederim iyi içmeler dnjdndidndi Yorumla Soran 1 yıl Sağol aşko bdjdhsb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bı kadehle hiç bişey olmaz
Tamamdır
Ne şifası bacım sanırsın zemzem suyu
Sen ne anlarsın be
Bişey olmaz ama beğenirsen devamı gelir,;d
B*k gibiydi afedersin midem bulanıyor şu an bidaha içmek mi tövbe
Zaman gösterecek onu
İçmem tövbe
Alkol oranı kac
%11 yazıyor canim
1 su bardağı içsen cakır yapar
Sarhoş olurum yani 1 bardak içsem az içeyim o zaman
Bünyeye göre değişir bana versen o şişeyi icerim sarhoş etmez
Ben ilkkez içicem ya merak ediyorum anksiyetemi durdur diye falan içmek istiyorum beynim. susmuyor çünkü
1 su bardağı sarhoş etmez bence
Valla etsin gerekirse zarar vermesin de😄 korkuyorum çünkü
Yok be ne zararı olcak
Teşekkür ederim canım 🥰🥰
Rica ederim iyi içmeler dnjdndidndi
Sağol aşko bdjdhsb
haram icme bence